Am fost fericita deoarece am descoperit ca am tinta fixa la aruncat bulgari drept in fata! Trista nu am fost
Am fost fericita pentru ca am niste prieteni minunati, am facut niste batai in zapada mai ceva ca razboaiele si viata mea e din ce in ce mai buna.
Am fost trista pentru ca mi s-a descarcat bateria
.
Phai... dieci
-nu m'a bagat nici un baiat in zapada si iubitu' meu nu a m'ai chiulit fara mine![]()
![]()
![]()
![]()
si... dicei
-m'a enervat diriga, nu mi-a stat parul cum vroiam eu![]()
![]()
bafta![]()
![]()
Sunt fericit ca am botezat a 2-a tura de fete. Ieri a fost prima tura. Maine va fi a 3-a.
Pai am fost fercita pentru ca azi ne-am batut cu zapada! :baieti contra fete; acum sau convins si eu ca nu trebuie sa se puna cu noi fetele
am mai fost fericita pentru ca am vb cu prietena mea si ne-am facut planuri pentru saptamana aia libera!
Fericit pentru ca un prieten a luat permisul. ![]()
sad pentru ca ea nu prea ma mai suna.
Fericita: pentru ca azi la prima ora a diminetii am primit mesaj de la el dupa 2 zile de cand nu am mai vb cu el. si trista nu (incerc sa nu mai fiu trista, suparata in ciuda la tot ce mi se intampla, caci nu merita)
Suparata. Pentru ca am avut si nervi si m-a durut rau maseaua.
Fericita. Pentru ca o noua zi e un motiv de bucurie, am un motiv pentru care ma trezesc, iubesc si sunt iubita.
Fericita: NU AM FACUT BAIE! :X
Am trecut printre ditai gloata de baieti [ din scoala ]. si ei se uitau la mine cam ciudat, gen "Ce`o vrea si asta?". dar m`au lasat in pace. Tin sa mentionez ca nici o fata n`a scapat neimbaiata. Cu exceptia meaaaa. :X:X
)
Suparata: Imi e dor de o persoana pe care n`am mai vazut-o de o saptamana si ceva.
Pai, de la un timp nu am mai luat deloc contact cu insemnatatea fericirii, plang in fiecare zi si sper ca totusi va veni o zi in care imi voi rezolva toate problemele care ma chinuie, numai ca astept acea zi de foarte multe luni.Nu am de ce sa fiu fericita. poate doar pentru ca eu si cei dragi mie au sanatate dar degeaba ai sanatate cand ai o viata de rahat.
Am fost fericita ca mi-am vizitat fostul liceu si ca am petrecut mai mult timp cu o persoana
si am fost suparata ca ninge si ca imi e foarte dor de cineva(aia nu e doar azi)
Am fost fericita ca era zapada pe jos si ca s-a inchis scoala
si trista ca nu stiu... mi au inghetat mainile afara
( se pune?)
Sunt suparat ca am pierdut 10RONi la aparate, alti 10RONi la caini, si 6RONi la biliard. Insa stai linistita ca nu sunt un boschetar, doar n am facut ore
Am fost fericita ca mi-a esti buna cafeaua.Sunt suparata ca am racit si ma simt ingrozitor.
Fericita? : pentru ca am ras de n-am mai putut cand am ajuns acasa si pentru ca am luat 10 la teza. Suparata? : ca nu mai vine o data vacanta aia, chiar daca e de-o saptamana, pentru ca nu mai suport deloc scoala.
. Fericita' pentru ca am vOrbit cu EL
si ca m. a aparat de cei de la scoala care vruiau sa ma frece chu` zapada >; p
. Trista pentru ca n. a fost EL pe faza' si mi-am luat un bulgare'n cap!
Suparat ca s-a pus toti colegi pe mine ca eu dau spoiala la toti si eu numi iau (nu sunt un suparacios da m-am cam ofticat) si fericit ca am luat 10 la mate.
Sunt fericta ca am slabit 5 kg dupa 1 saptamana jumate, si suparata ca mi-am dat seama ca mai e mult pana imi voi revedea prietenu.
Fericita ca am luat zece la chimie(in lucrare)si trista ca toti m-au bagat cu capu in zapada da eu n-am bagat pe nimenu :-))
Azi am fost fericita ca nu a mai nins, deoarece ninsese prea mult incat era de 1 m; am putut sa dau zapada si din pacate am pierdut 2 zile de scoala
! Am facut foarte multe poze, m.am batut cu zapada. urmeaza si diseara, din nou
! Suparata, deoarece e cam frig si bate vantul, cum batea aseara
! Maine deabaia astept... avem un curs de aprox. 4 ore! Sper sa fie interesant!![]()
How about you?
xx
Am fost fericita...ca m-am distrat cu colegii.si suparata ca am dat 2 teste la romana si la mate una dupa alta si m-am ales cu o ditamai durerea de cap.
)
Fericita ca am cele mai bune prietene si cel mai dulce baiat lanaga mine :X si trista pentru ca l`am vazut p fostul
. Si. parca mai trezeste sentimente in mine. da mno
trece si asta :X viata e frumoasa daca sti s o traiesti :*:X ...and you?
MariusDSarghe întreabă: