| AndreeaLupan a întrebat:

Zinerit este produs ceva bun pentru acnee? Sa-l procur sau nu?
funda

Răspuns Câştigător
| crisu2012 a răspuns:

Eu l-am folosit si este foarte bun. Aveam acnee si nu mai stiam cu ce sa incerc, iar o prietena mi-a recomandat Zinerit.Am fost foarte multumita de rezultate.Ai grija ca usuca tenul, deci ar trebui sa folosesti o crema de fata hidratanta.Partea buna e a usua si nu raman semne.Si acum il folosesc din cand in cand cand imi mai iese cate un cos nedorit si are acelasi rezultat uimitor.Eu te sfatuiesc sa-l folosestihappy

3 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Da este unul dintre cele mai bune produse impotriva cosurilor. dar in prima faza nu folosi prea multe crema sa iti hidratezi fata... si nici prea mult fond de ten.

| pantera_6581 a răspuns:

Zinerit e un produs care te satisface pentru inceput. da e adevarat, te dai seara, dimineata nu mai ai nimic pe fata, dar problema e ca intr-o saptamana unde aveai 1 cos, vei avea 2. are efect pentru putin timp. adevarat ca unii se impaca cu acest produs, si nu le mai apare inapoi. dar tu chiar vrei sa risti? eu te icurajez sa mergi la dermatolog si sa ii ceri parerea. eu una asa fac, in fiecare luna, fac o vizita dermatologului, si asa imi mentin acneea sub control. Hai sa-ti dau o veste destul de proasta, acneea nu trece, se tine sub control, sunt antibiotice, sunt diferite creme, corectoare, dar nu trece pana la o varsta.straight face pentru inceput si pe mine ma descurajat, dar sa stii ca nu e chiar de plans.:* Daca vrei sa incerci zinerit, si sa nu regreti, du-te mai intai la dermatolog. fundita va rog?smug

| ItachiUchiha a răspuns:

Procoaral!

Întrebări similare