TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Rojas_Joahna_1964
în 8 Decembrie 2024 | Rojas_Joahna_1964 întreabă:

Cum controlez dacă de la un joc am primit banii

2
Răspunde Raportează
N1ssann
în 8 Decembrie 2024 | N1ssann întreabă:

Salut, are cineva un cont de PaySafe Card nefolosit sau nealimentat cu bani niciodată? Am vrut sa îmi fac recent un cont la ei pe site dar pasul cu numărul de telefon este "buguit" și nu primesc mesaj...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
golban1997
în 8 Decembrie 2024 | golban1997 întreabă:

Bună ziua! Ce părere aveți despre provident! Mulțumesc

7
Răspunde Raportează
arsenea676
în 8 Decembrie 2024 | arsenea676 întreabă:

Bună ziua. Doresc să îmi deschid o afacere în domeniul imobiliarelor, și anume vreau să închiriez apartamente și garsoniere de la proprietari și să le subînchiriez pe platformele dedicate ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreea_Flori_
în 7 Decembrie 2024 | Andreea_Flori_ întreabă:

Bună seara! Aș dori să vă spun faptul că cunosc pe cineva care părinții lui doresc să treacă plata pe numele său. Am înțeles de la domnul că a plătit și o sumă de bani înainte de a face...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreiui90
în 7 Decembrie 2024 | Andreiui90 întreabă:

Dacă sunt raportat de credit poate verifica cineva daca sunt raportat oriunde?

7
Răspunde Raportează
davidpopa949
în 7 Decembrie 2024 | davidpopa949 întreabă:

Exista cont bancar online fara bani Raiffeisen Bank sau Banca Transilvania?

1
Răspunde Raportează
ArminRadu
în 6 Decembrie 2024 | ArminRadu întreabă:

Salut, am închis o linie de credit de tip IFN in urma cu 2 zile insa in biroul de credit figurez in continuare cu "datorie deschisă". Menționez că am cerut de la ei adresa de închidere a acestuia,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
davidpopa949
în 6 Decembrie 2024 | davidpopa949 întreabă:

Exista cont bancar online gratis(fara bani)? Și la ce bănci?

2
Răspunde Raportează
Richard2003
în 6 Decembrie 2024 | Richard2003 întreabă:

Salariu de 2500 lei e ok pentru 8 ore?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Decembrie 2024 |

Cum pot și eu sa profesez exact ca celebrul autor și vindecător/medi.um medical american Antony Wiliam dar la noi în România? Am citit deja destul din cărțile lui. Profesia lui este de Med.ium...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stancu_Victoria__N2mG
în 5 Decembrie 2024 | Stancu_Victoria__N2mG întreabă:

Numarul CVC al cardului este aproape sters si nu se mai vad bine cifrele. Cum aflu acest numar?

3
Răspunde Raportează
DanBalanIubesc
în 5 Decembrie 2024 | DanBalanIubesc întreabă:

Pentru un salariu part time (4 ore/zi) ar fi salariul minim, si daca nu cat ar fi minimul?

3
Răspunde Raportează
ghicicine9372
în 5 Decembrie 2024 | ghicicine9372 întreabă:

Hello, Voi ce bancă ați ales în momentul în care ați avut nevoie de un card gold? M- am uitat la mai multe bănci și mi- a surâs mult ideea cardului gold de la libra - https://www.librabank.ro/card-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LeoC68
în 5 Decembrie 2024 | LeoC68 întreabă:

Salutare! Îmi poate spune cineva cum se poate muta o afacere din Franța în România doar pentru impozitul mic al României? Ce trebuie sa fac, la ce trebuie sa fiu atent, am auzit ca trebuie ca ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Renjiguma
în 5 Decembrie 2024 | Renjiguma întreabă:

Salut! Am o intrebare! Un minor trebuie sa plateasca taxe pe castig? Eu sunt un copil de 14 ani care a inceput sa castige de la varsta de 13 ani lucrand in trading/marketing am un venit pe luna de aprox....? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
Stansescu_Alexandru_1990
în 3 Decembrie 2024 | Stansescu_Alexandru_1990 întreabă:

Salut! Am varsta de 24 de ani si urmeaza in viitoarele 3- 6 luni sa imi cumpar un apartament in Bucuresti, aveti vreo idee ce zone sunt mai bune? Eu in ultimii 6 ani am stat in Sectorul 2 in zonele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Estera2222222
în 3 Decembrie 2024 | Estera2222222 întreabă:

Buna ziua. Vin și eu cu o întrebare. Pot sa fiu girant la 2 credite? Adică eu sunt girant la banca brd(din anul 2021) a zis ca are nevoie de mine doar 2 ani, după 2 ani ma scoate și acum se preface...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2024 |

Unde poti vine o bijuterie placata din aur? E o bratara din cupru placata cu aur de 18k

4
Răspunde Raportează
Pompei
în 3 Decembrie 2024 | Pompei întreabă:

Vreau sa cumpăr V bucks pe fortnite și îmi bag cardul, imi cere sms și parola unica și le pun pe amândouă corect și tot nu merge. Ce are?

2
Răspunde Raportează
Stansescu_Alexandru_1990
în 2 Decembrie 2024 | Stansescu_Alexandru_1990 întreabă:

Salut, Am varsta de 24 de ani si as dori sa imi fac un credit pe 30 de ani pentru a cumpara un apartament, am fost astazi la banca sa rulez o simulare dar sincer nu am inteles nimic. Eu momentan...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
0Dutzu09
în 2 Decembrie 2024 | 0Dutzu09 întreabă:

Cardurile penny de fidelitate (online adica creezi cont pe aplicatia aia a lor) iti ofera reducere la toate produsele inclusiv cele care nu sunt in aplicatie? Si daca da cam cat? Cand ma duc la liceu mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gabriel2200
în 2 Decembrie 2024 | Gabriel2200 întreabă:

Salut, vreau sa ma ajutati cu o informatie. Am bagat intr- un joc bani prin intermediul Apple pay, acum o luna. As putea sa mai fac rambursare dupa o luna ( pe net scrie ca ai timp doar 14 zile, dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mademoiselle25
în 2 Decembrie 2024 | Mademoiselle25 întreabă:

Este https://www.pradasromania.ro/outlet.html un site ok? Îmi doresc să achiziționez ceva de pe acesta și îmi este teamă ca rămân doar fără bani.

1
Răspunde Raportează
1davidd1
în 2 Decembrie 2024 | 1davidd1 întreabă:

Salutare tutoror! Vin la voi cu cateva intrebari. 1) Pentru a declara veniturile din Social Media (din tiktok/Instagram, cadourile de pe live si colaborari/sponsorizari) ce trebuie sa fac? 2) Pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ANDREEA2867
în 2 Decembrie 2024 | ANDREEA2867 întreabă:

Cand este data de salariu la penny in 2024?

4
Răspunde Raportează
golban1997
în 1 Decembrie 2024 | golban1997 întreabă:

Buna seara Imi puteti zice daca pot sa scot 500 de lei de la banca transilvania, prin credit de nevoi personale

2
Răspunde Raportează
IleaMihaela
în 30 Noiembrie 2024 | IleaMihaela întreabă:

Hei. Lucrează cineva de aici la operator flexibil. Se mai angajează. Am lucrat în trecut acum 2ani. Am depus dosarul miercuri și încă nu am fost contactată. Mersi

3
Răspunde Raportează
George751009
în 30 Noiembrie 2024 | George751009 întreabă:

Ce riscuri există atunci când depun pe card salariul încasat la "gri"? Oficial, salariul meu este minim pe economie dar în mână primesc 4500 lei. Îl primewc "în plic" și îl depun în cont. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marcrupeff
în 30 Noiembrie 2024 | Marcrupeff întreabă:

Salut mama are un card up pentru sprijin educațional și cardul nu mai îl avem pentru că în realitate mama are un card care are un număr și nu situ de ce pe aplicație e alt număr și am intrat ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DinuSrn
în 30 Noiembrie 2024 | DinuSrn întreabă:

Salutare tuturor! Daca este cineva aici care a minat in trecut monede Pi Network si vrea sa le vanda sa imi lase un mesaj pe Whatsapp + 40750234840 **Pentru a putea vinde trebuie sa aveti KYC- ul facut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Testositheturtle
în 30 Noiembrie 2024 | Testositheturtle întreabă:

Am un card de BCR pentru minori(14 ani) și când încerc să fac o tranzacție îmi spune că trebuie să introduc un cod, acest cod am presupus că îl va primi părintele care îmi deține contul, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CastasViorel
în 30 Noiembrie 2024 | CastasViorel întreabă:

Salut, ce acte sau autorizatii am nevoie pentru a putea vinde articole pirotehnice online? Din cate am inteles mi-ar trebui de la ITM si de la IPJ dar nu stiu exact acolo ce acte imi vor cere?

2
Răspunde Raportează
AlinaDinescu11
în 29 Noiembrie 2024 | AlinaDinescu11 întreabă:

Buna! Ce acte sunt necesare pentru infiintarea unui SRL in 2025? Am incercat sa caut informatii pe diverse site- uri, dar pare ca exista multe variante sau actualizari legislative de care nu sunt sigura....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlinaDinescu11
în 29 Noiembrie 2024 | AlinaDinescu11 întreabă:

Buna ziua. Exista firme care ofera servicii complete pentru infiintarea unui firme, inclusiv obtinerea certificatului de TVA? Nu am foarte mult timp sa ma ocup personal de fiecare etapa a procesului de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SosoacaDeBro
în 29 Noiembrie 2024 | SosoacaDeBro întreabă:

Caut persoană bună la desen! Sunt în căutare de un ilustrator de animați genul "Arcane". Eu sunt scenarist și știu cum vreau să arate personajele, dar nu mă pricep să desenez! Mulțumesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreiui90
în 27 Noiembrie 2024 | Andreiui90 întreabă:

Bună seara unde pot găsii așa numiți oameni buni care ajută persoane fizice cu bani din Pitești?

10
Răspunde Raportează
oana917212
în 27 Noiembrie 2024 | oana917212 întreabă:

Salut! Sunt curioasă ce părere aveți despre băncile care nu se află neaparat în topul celor mai mari 10 bănci din țară. În mod particular, eu lucrez în prezent cu Libra și sunt destul de mulțumită...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexcoman34
în 26 Noiembrie 2024 | alexcoman34 întreabă:

Bună seara, există vreun job online de acasă ceva simplu și aducă un venit minim, mă poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
Ciprianmaxim
în 26 Noiembrie 2024 | Ciprianmaxim întreabă:

Vreau să știu cât ar costa să-mi deschid un magazin la tara.

2
Răspunde Raportează
Alina12463ay836286319ywhwsiwg26
în 26 Noiembrie 2024 | Alina12463ay836286319ywhwsiwg26 întreabă:

Am aplicația up,dar am pierdut un card,pot plăti cu aplicația dacă am NFC activ și aplicația up la plată, menționez că nu pot adăuga cardul în portofelul google!

1
Răspunde Raportează
andreiscripcaru
în 25 Noiembrie 2024 | andreiscripcaru întreabă:

Cat timp dureaza sa se transfere bani prin linkul de plata revolut?

3
Răspunde Raportează
laura241099
în 25 Noiembrie 2024 | laura241099 întreabă:

Bună! Vreau să știu dacă ar fi ideal să-mi fac un credit. Mă gândesc de ceva vreme să apelez la Libra Bank pentru că îi urmăresc și am card la ei. Ce părere aveți?

5
Răspunde Raportează
Oanix21
în 25 Noiembrie 2024 | Oanix21 întreabă:

Ieri dimineață am văzut pe aplicația de bancă că am o proprire activă în valoare de 100 de lei din data de 22 noiembrie. Întrebarea este:când voi avea bani în cont lunar îmi va trage toată...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexandruCosminTodica
în 23 Noiembrie 2024 | AlexandruCosminTodica întreabă:

Salutare am și eu o întrebare mai grea puțin tata a făcut o banca acum 2 ani și nu a plătit- o la timp și a fost dat în executare silita dar a plătit- o pana la urma tot după cât timp ar mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gabriela2201
în 22 Noiembrie 2024 | gabriela2201 întreabă:

Vanzare casa cu ipoteca Buna ziua, cunoasteti procesul prin care se poate vinde o "Prima casa" cumparata cu credit bancar? Cuplul ce a luat creditul a platit in 5 ani o suma de 10.000 euro( credit initial...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
gigimatahala
în 22 Noiembrie 2024 | gigimatahala întreabă:

Buna ziua, am o întrebare, eu lucrez la un restaurant pe bucătărie, lucrez 2 zile cu 2 zile libere, în zilele în care merg la muncă stau cate 15 ore jumate pe zi de la 8- 22:30, vi se pare ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andreeeeaaq
în 22 Noiembrie 2024 | Andreeeeaaq întreabă:

Salut, TPU! astazi m- am busit intr o masina de pe strada mea cu bicicleta mea si m- am speriat rau de tot am 33 ani si am atacuri de panica si m- a prins una acolo dupa care am fugit si sunt speriat ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 21 Noiembrie 2024 | AnonimXnX întreabă:

Hei, unde pot posta anunt ca vreau sa ma angajez? Pe olx nu mai merge decat cu plata din pacate si am nevoie neaparat de un job

7
Răspunde Raportează
Beyourself1245
în 21 Noiembrie 2024 | Beyourself1245 întreabă:

Salut! Am si eu o intrebare Am 3 credite neachitate la 3 institutii Intrebarea mea e: Am inteles ca informatiile in Biroul de credit sunt stocate 4 ani dupa se sterg automat chiar daca tot am aceste...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 7 ore

anonim_4396 întreabă:

Pizza cu ananas pizza cu ananas
    17 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă acum 8 ore

FatimaS întreabă:

Hei! De 3 zile sunt in proba la un Fast- Food și de multe ori mă pierd și am emoții... Azi a venit șefa și a vorbit cu mine, spunându- mi că în 3 zile nu a văzut progresul și că mă mișc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • geluboss53
    trimisă acum 21 ore

geluboss53 întreabă:

Pot afla număr de telefon la o persoană după nume
    7 răspunsuri
  • Clamidia
    trimisă acum 9 ore

Clamidia întreabă:

Buna ziua! As avea nevoie de o placa de baza și niste rami. (aș vrea sa trec pe DDR5). Procesor: i5 14600k Placa video: rtx 2060 Am avut o situație nefericită cu fosta placă de bază, am ținut-...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.632
  • Întrebări: 3.950.251
  • Răspunsuri: 17.633.614
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Bucataria italiana

Bucataria italiana

Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!

Start quiz
Categorii
  • 651.814 Adolescenţi
  • 55.485 Afaceri & Financiar
  • 22.856 Artă şi Cultură
  • 72.623 Auto & Moto
  • 144.186 Beauty & Fashion
  • 16.481 Benzi desenate
  • 54.930 Carieră
  • 20.306 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.709 Conversaţii