TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
1davidd1
în 26 Iunie 2024 | 1davidd1 întreabă:

Salut, as dori sa incep un canal de YouTube unde sa fac vloguri si chestii de genul. Am 2 intrebari: 1) De la ce suma de abonati incepe monetizarea? 2) Unde si cum declar veniturile facute? Le pot declara...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Cosminvguvdvhh
în 26 Iunie 2024 | Cosminvguvdvhh întreabă:

Franța sau Germania? Plusuri și minusuri. Mulțumesc anticipat! Dau fundă!

4
Răspunde Raportează
RAY
în 26 Iunie 2024 | RAY întreabă:

Daca Vodafone vinde o datorie către kruk, cu cât vor umfla suma?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iunie 2024 |

Salutare. Pun întrebarea această căci nu mă prea pricep. Dețin un card de cumpărături Star Bt, dar nu am înțeles exact. Dacă eu cumpăr ceva in magazin și achit cu acest card nu voi plati dobânda...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Giulia911
în 26 Iunie 2024 | Giulia911 întreabă:

Dacă ma duc la banca și cer un extras de cont în numele altcuiva oare îmi da?

6
Răspunde Raportează
Roxana210198
în 26 Iunie 2024 | Roxana210198 întreabă:

Ce se întâmplă dacă într-o lună pe cardul stat BT depun la credit doar suma minimă obligatorie?

2
Răspunde Raportează
skye563
în 26 Iunie 2024 | skye563 întreabă:

Salut TPU, vreau sa stiu, ce se intampla cu cardul de minori dupa ce implinesti varsta de 18 ani? Mi- e frica sa nu primeasca tutorele vreun istoric al tuturor tranzactiilor sau chestii de genul cand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lorena6879
în 25 Iunie 2024 | Lorena6879 întreabă:

Buna, am făcut un împrumut pe 5 ani de zile și am platit 10 luni, suma e destul de mare și aș vrea să lungesc și m- am gândit la un lucru, se poate modifica contractul cu suma rămasă pe perioada...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Cosminvguvdvhh
în 25 Iunie 2024 | Cosminvguvdvhh întreabă:

Am de alea sa plec din Franța pentru Germania. Acum lucrez în Franța sunt angajat de 7 luni dar tare ma atrage Germania, ce părere aveți? E mai bine sa ma stabilesc în Germania? Dau funda, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ioanaryeiwweruip
în 25 Iunie 2024 | Ioanaryeiwweruip întreabă:

Salut! Am un PFA și vreau să cumpăr marfă. As dori sa achiziționez bijuterii de pe shein sau temu, dar am observat că nu pot să- mi introduc datele firmei la checkout. De unde as putea da comanda...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Anonimu17
în 25 Iunie 2024 | Anonimu17 întreabă:

Acum cu garantia de 50 de bani pe sticle ambalaje cum vi se pare ideea sa te ocupi cu cautatul de sticle si sa le reciclezi ca un fel de mini job? Eu in fiecare zi de la mine de la fabrica aduc cam 2- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 25 Iunie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună,azi am văzut ca am -8, 7 lei pe card,in minus, și eu dacă mai iau de pe el, poate sa-mi ia banii cand se bagă iar bursa?

4
Răspunde Raportează
în 25 Iunie 2024 | ngersuav întreabă:

Cred că banii sunt o invenție malefică. Sunteți de acord?

5
Răspunde Raportează
raperul99
în 25 Iunie 2024 | raperul99 întreabă:

Salut, am varsta de 17 ani ma duc pe 18 ani peste cateva luni si as vrea sa ma angajez pe vopsitorie in camp electrostatic, este singura optiune la mine din oras si am intrebat si au spus ca da angajeaza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Patrick20061997
în 24 Iunie 2024 | Patrick20061997 întreabă:

Ce Afacere credeți ce merge în 2024?

7
Răspunde Raportează
Adrianncv
în 24 Iunie 2024 | Adrianncv întreabă:

Vreau sa ma angajez pe vara in Timisoara, am 16 ani si am nevoie de un job care se plateste mult, are cineva vreo sugestie?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2024 |

Am un prieten care este din Iași, ce meserie poate sa urmeze după ce termin liceul tehnologic Petru Poni din Iași?

4
Răspunde Raportează
Adriseghi24
în 24 Iunie 2024 | Adriseghi24 întreabă:

Ce acte trebuie ca să îmi fac o rată în magazinul Altex? Menționez că sunt asistent personal pentru băiatul meu autist

3
Răspunde Raportează
Valentino91
în 23 Iunie 2024 | Valentino91 întreabă:

Salut. Dacă am avut o propire pe salariu la o rata de la tv la tbi și am terminat cu ea in luna Martie as putea sa fac o refinanțare la o banca? Menționez ca mai am un credit la BRD și sunt la zi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2024 |

De ce avem atat de multi aromani/machidoni care sunt bogati sau au mare succes financiar, care este secretul lor in materie de facut bani?

8
Răspunde Raportează
anonim24248
în 22 Iunie 2024 | anonim24248 întreabă:

Buna, vreau sa fac dropshipping dar nu inteleg o chestiune, daca ma puteți ajuta cu un răspuns? Vreau sa fac dropshipping dar fără să dețin eu stock ul propriu- zis, doresc să comand de la furnizor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 22 Iunie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Exista vreo aplicatie in care sa poti conecta toate cardurile si sa organizezi acolo cat cheltui pe categorii etc?

3
Răspunde Raportează
Angeloxoxo
în 22 Iunie 2024 | Angeloxoxo întreabă:

VA SALUT PE TOTI! Vreau si eu niste idei de bussines, eu locuiesc in SUA si n am nicio idee cu ce afacere sa incep. Numai bine!

6
Răspunde Raportează
Pleorici
în 21 Iunie 2024 | Pleorici întreabă:

Cum pot sterge contul My electrica?

1
Răspunde Raportează
bogdi1392
în 21 Iunie 2024 | bogdi1392 întreabă:

Cât câștigă un chirurg la chirurgie generala? Cât câștigă un polițist? Dar unul local?

10
Răspunde Raportează
ErnuVasile
în 21 Iunie 2024 | ErnuVasile întreabă:

Salut! Unde pot vinde niste obiective de Canon in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
PatrikPatrik
în 20 Iunie 2024 | PatrikPatrik întreabă:

Nu stiti cumva cand intra indemnizatia de la iesirea din sistem la Brd? (Carei)

0
Răspunde primul Raportează
anonim213211112
în 20 Iunie 2024 | anonim213211112 întreabă:

Când vreau sa plătesc online undeva cu cardul îmi cere parola 3d secure dar nu primesc niciun cod pe numărul de telefon sau pe email ce ar trebui sa fac?

1
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 20 Iunie 2024 | Anonim12t întreabă:

O masina care se incadreaza pentru uber black? Sa aiba consum mic? Si sa nu fie electrica

2
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 20 Iunie 2024 | Utilizatoare123 întreabă:

Unde pot citi despre avantajele unui cont de economii? Eu am obisnuit sa tin banii economisiti "la saltea", dar nu stiu cat de buna e ideea. Totusi, am o reticenta sa- i depun intr- un cont bancar - ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ishsjsu
în 20 Iunie 2024 | Ishsjsu întreabă:

Buna, daca cineva trebuie sa- mi trimita banii online (sa- mi transfere) are ceva daca nu- i dau numele de titular? Adica numele celui carr detine cardul? Pot sa zic iban- ul corect dar nu si numele? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
TRANSVERSAL
în 19 Iunie 2024 | TRANSVERSAL întreabă:

Ajutor! Am probleme și nu reusesc sa mai pot folosi market place! Cineva care ma poate ajuta? Pana de curând l- am folosit, am trimis mesaje sute la centrul de asistenta și nimic, oare ce trebuie...? (mai mult)

0
Melina2000
în 19 Iunie 2024 | Melina2000 întreabă:

Buna! Din aplicatia BTpay putem sa scoatem extrase de cont?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2024 |

Hello, națiune... Vreau să îmi dați și mie niște sfaturi. Cum faceți voi banii? Cheltuiesc câte 100- 200 de lei doar pentru că ies din casă. Eu nu înțeleg... Voi, pe bune, chiar trăiți...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
StefanescuDaniel
în 19 Iunie 2024 | StefanescuDaniel întreabă:

Buna ziua! Stie cineva sa imi explice si mie daca va rog frumos, daca lucrez de aproape 3 luni din nou in Austria (si spun din nou pentru ca am mai lucrat inainte 7 ani si cateva luni pentru alta firma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AndreeaDenisa29
în 19 Iunie 2024 | AndreeaDenisa29 întreabă:

Bună ziua, am un card de debit la alpha bank și am lăsat pe el suma de 96 de lei aseară când am verificat apar cu - 803 lei. Am fost astăzi la bancomat sa încerc sa scot 50 de lei dar nu a mers,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2024 |

Buna, imi puteti spune daca cardul virtual Revolut este sigur? Cineva mi-a zis ca cel virtual nu e sigur si ca nu a putut sa-si mai extraga banii de pe el.

4
Răspunde Raportează
elenaaaaa56262
în 18 Iunie 2024 | elenaaaaa56262 întreabă:

Buna TPU, cat castiga o stewardesa in Romania, am vazut pe unele site uri ca e undeva la 4000 lei, iar in alta parte 1.500 de euro, in străinătate stiu ca se castiga mult, dar pentru moment m ar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cavani1999
în 18 Iunie 2024 | Cavani1999 întreabă:

Salut, mi- am făcut abonament la sensino.ro pe o luna acum câțiva ani și nu am mai plătit după aceea... de atunci în fiecare luna îmi apare ca trebuie sa plătesc o suma de bani, luna asta am...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim213211112
în 18 Iunie 2024 | anonim213211112 întreabă:

Pot folosi cardul george Young pentru plati online de exemplu să cumpăr ceva pe un joc? ( Am 16 ani)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2024 |

Cand iti faci cont pentru Revolut si soliciti un card fizic in cat timp il primesti? Recent mi- am creat un cont Revolut si am solicitat ca doresc un card fizic dar nu stiu sigur daca am urmat pasii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
milliongirl
în 18 Iunie 2024 | milliongirl întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu cateva exemple de preturi la care achizitioneaza magazinele produsele? Ma intereseaza cat dă magazinul pe 1 bidon de coca cola, pe un bidon de ulei, pe o punga de zahar. Daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Simplistu
în 17 Iunie 2024 | Simplistu întreabă:

Buna ziua, vreau sa cumpar 3 căței de rasa boer boel are cineva pe cineva direct în Africa contra cost?

1
Răspunde Raportează
mODIN
în 17 Iunie 2024 | mODIN întreabă:

Cum e vazut Nassim Taleb de catre cei care lucreaza in domeniul financiar?

0
IonutBCA777
în 17 Iunie 2024 | IonutBCA777 întreabă:

Salut! Daca vreau sa iau un credit de nevoi personale de la Revolut, știe cineva cum trimit banii pentru rate către Revolut? Îi ia aplicația singură din cont sau cum se procedează? Și trebuie ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PatrikPatrik
în 17 Iunie 2024 | PatrikPatrik întreabă:

Buna! In cat timp ati primit cele 3 salarii de la iesirea din sistemul de protectie?

0
Amiiiutzza
în 17 Iunie 2024 | Amiiiutzza întreabă:

Dacă vreau să fiu financial manager sau doar financial, pe ce profil în românia trebuie să intru, și dupa aia facultatea în america (college)? sau dacă aș face liceul în america? va rog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2024 |

Vreau sa imi vand laptop- ul meu vechi pe un site cu anunturi, dar cu 5.000 lei, este vorba de un HP din 2014 cu ssd 120 gb, hdd 1 tb si 4 gb ram cu procesor de la AMD. Ce ziceti reusesc sa il vand...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
BiancaaEB
în 17 Iunie 2024 | BiancaaEB întreabă:

Bună! Am nevoie doar de răspunsuri clare, fără sfaturi.Am 13 ani, fac 14, sunt din Constanța.Trebuie neapărat să fac rost de loc de muncă, am probleme în familie și este singura modalitate.Stiti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Flami
în 17 Iunie 2024 | Flami întreabă:

Salutare, am o intrebare, as putea gasi un job part time de luni pana vineri si daca da cati bani as face aproximativ? Sau daca aceasta varianta nu merge cred ca as putea sa caut si un job full time ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 13 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 21 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.737
  • Întrebări: 3.953.161
  • Răspunsuri: 17.654.007
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Egiptul Antic

Egiptul Antic

Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.139 Conversaţii