| AlexMilotin a întrebat:

Am nevoie de idei de un nume de firma care va vinde orice tip de accessorii ( IT, eletronice, de purtat ), de preferabil cu domeniu *. ro liber! Daca numele va fi ales, o sa stam de vorba si despre drepturi de autor!

Pana acum in minte nu mi-a venit decat sidnet.ro si bulbuc.ro! Other ideeas?

Orice idee este bine venita. Am nevoie daca se poate de seriozitate.
Multumesc

13 răspunsuri:
| JohNNN a răspuns:

Itc.ro,e-magazin.ro,magazin-it.ro

| BubblesDoubleS a răspuns:

Hey buna. Succes.
Mie una imi plac numele mai vechi, gen cu anume semnifficatii. De exemplu cele latine, greci etc.
AKAKIOS ( m )
Scriere originala: Ακaκιος (greaca veche) Inseamna "inocent, nedaunator" de la grecescul a, un prefix negativ, combinat cu κaκη (kake) "rau, daunator". A fost numele a 3 Sfinti, 2 dintri ei fiind torturati pana la moarte.A
Baal (zeu pagan pomenit in biblie)
Aici un site cu nume destul de interesante greco-latine:
http://www.samaelwings.com/grecorom/indexnume.html
Interesante cum ar fi: Eurimah, Elada, Cadameea.:)
Sau din mintea mea:
Teamint, AusObjects, Fantio, Recolad, Stalist, Rexfor, TapeiThree, ElektronicShop, Ostruv, TraxFort, Ceriaf, Romoro, Viatry, RielGab, Zarec, Jagod, Zarek Electronic \Shop, Tepas, Raes, Reaars, Reears Buc, Trebalin Shop, Recogang, recogan, Mercanto, Tiaf, Neufia, Redak, Ridardo, Loxemodo etc etc...:D
Mai inventez daca-i nevoie:)).
Din nou suceees! :)

| BubblesDoubleS a răspuns:

Eh mai poti adauga tu cate ceva la nume.

| SkyIsTheLimit a răspuns:

Cu cea mai mare seriozitate eu m-am gandit la itotii.ro (a se citi aitiotzii )
Poti sa mai adaugi si LaMilotin.ro de ce nu sau chiar Milotin.ro
bafta

Daca se refera la accesorii ai putea sa mergi pe partea "fashion" a numelui si sa incerci ceva mai inovator.
www.itmerchandising.ro
daca poti da mai multe detalii despre firma cred ca ar fi mai usor si pentru noi :) daca ma gandesc doar la it e cam greu

IUBO sa fie firma
iubo.online.ro siteul

| GabrielusRacing a răspuns:

Allthings.ro

| AlexMilotin explică:

Ideea ca nu vreau sa fie legat de numele meu.
@julia : am inteles ca ai prefera unele stralucitoare, dar un nume m-ar fi ajutat putin mai mult happy

| AlexMilotin explică:

Wow Bubbles! Pret de cateva minute am citit intruna numele pe care le-ai spus, tocmai pentru a incerca sa imi dau seama de semnificatia lor.
Se vede ca ai ceva imaginatie. Chiar mi-ar face placere sa te gandesti in continuare dar la ceva care sa aiba legatura si cu ceea ce vrem sa vindem si nu neaparat la Prenume anagramate.
Mersi fain

| AlexMilotin explică:

Firma inca nu este facuta, urmeaza sa fie. De aceea incerc sa gasesc un nume si pentru firma si un nume pentru site. De preferabil ceva usor de tinut minte, nu neaparat in engleza.

Alte detalii in afara de cele din primul post nu stiu exact ce sa va dau? Pe patroni ii cheama Iuliana si Bogdan. Va puteti lega si de asta daca e nevoie

| julia_6490 a răspuns:

Eu prefer unele stralucitoare acum nu stiu cum doresc alti ori cum nu cred ca le plac sper ca tem ajutat.

| corinavascul a răspuns:

Accesotron.ro

| Radasan a răspuns:

Ma Milo eu as merge pe ceva care sa te duca cu gandu la domeniu electro: bit&byte electrics sau bit&byte electro shop.

Cu 2 mascote wacky (una IT-ist, si cealalta pelanga) ai avea si material de reclama si cine stie... poate atrage, sau nu tongue.

Bafta