Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 14 Septembrie 2024 sunt:
Salut, mi- am făcut de curând un card de minor ISIC de la banca BRD și urmează să îmi vină în curând. Consultanta care m- a ajutat mi- a spus că voi avea nevoie de permisiune de la părinte ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de resell pe Instagram, dar am nevoie de ajutor. 1. nu am gasit nici un nume potrivit 2. am nevoie de o imagine de profil potrivita, dar nu stiu unde sa caut. Ajutor?
Buna ziua. Ce solutii sunt pentru a face cat mai multe cheltuieli deductibile intr- un restaurant, ca sa nu platesc o gramada de impozit pe profit? 16%. Orice variante aveti, va rog sa le scrieti....? (mai mult)
Buna! In scurt timp incep facultatea dar nu am bani. Pot sa fac un împrumut la banca daca nu am un loc de muncă? Exista împrumuturi pentru studenți? Familia nu este o opțiune. Mulțumesc!
Ce trebuie sa am în vedere dacă merg intr-o țară unde se plătește mai mult cash, nu se prea plătește cu cardul, cum sa am grija de bani acolo?
Bună am o întrebare, am o sumă de 5000 lei și vreau sa investesc în titluri de stat, am văzut ca e 6.6% vreau sa ii investesc pe 3 ani, vreau sa știu după 3 ani cât iau la 5000 lei?
Buna seara. am si eu o intrebare la voi,am 3, 5hectare de pamant arabil, ma poate ajuta cineva cu o parere? Cam cati bani pot sa iau pe acest pamant?
Am 7hectare de pamant, sunt curioasa sa stiu cam cati bani pot sa iau pe acest teren(nu e teren agricol)
Bună seara, pentru o educatoare este normal salariu 2800 și tichete in valoare de 25 lei/zi? Programul fiind de la 12-20:30 cu 30 de minute pauza de masa?
Salut! Intrebare: Daca in magazin iti intra o persoana care te insulta, te injura, face scandal si refuza sa paraseasca incinta in momentul in care ii soliciti acest lucru, daca suni la 112 iti vor...? (mai mult)
Buna ziua! A auzit cineva de firma noon company? Am căutat pe net si am găsit pe cineva care zice că lucrează la această firma. Te pune sa îți faci cont pe www.noonnsu.com și să trimiți comenzi...? (mai mult)
Copilul meu vrea bani, ce as putea sa il punsa faca, fara mult efort sau obiective imposibile?
Buna TPU! La bursa monoparentala este nevoie de calcularea veniturilor? Mie la secretariat am primit cerere pentru bursa monoparentala, spunandu mi ca am nevoie doar de copie dupa certificatul de nastere...? (mai mult)
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti agentii de munca care ofera de munca in Elvetia va rog?
Am deschis ieri un cont bancar la banca transilvania, iar cardul fizic îl pot ridica luni. Ei spun ca pot folosi pana atunci cardul în format digital pe aplicatia bt pay, insa nu știu cum îl activez...? (mai mult)
Salut TPU. Daca sunt la liceu si termin doar 11 clase, primesc o diploma sau un document care sa ateste ce studii am?
Cum pot sa-mi iau extrasul de cont din aplicatia Unicredit? Am nevoie si vreau sa-l iau online pentru ca n-am timp sa merg pana la banca? Care sunt pasii sa iau extrasul de cont din aplicatie?
Se poate să închiriezi leasing o mașină dacă am datorii mari la bancă atât timp cat o plătesc până achit suma cuvenită?
Salut, vreau sa imi deschid un magazin online de tip ecommerce si nu stiu pe ce nisa de produse sa activez, ma puteti ajuta cu sfaturi?
Deci ieri pe la ora 14:00 cineva din Anglia mi- a trimis niste bani online (eu sunt din Romania) si eu sunt la BCR el nu stiu la ce este, faza este ca mi- a scris 2 din literele de la nume gresite dar...? (mai mult)
Salut, ce inseamna refinantare la o banca? De exemplu eu am o rata la o bancă și vreau sa fac refinantare și sa mai rămân cu ceva bani și în mână, o să am o rată mai mica nu? Asta înseamnă...? (mai mult)
Salut,eu am cont la nn,voiam sa stiu si eu daca îi pot retrage desi nu am varsta, se poate?
Dacă îmi deschid un SRL și fac un contract de colaborare în urma căruia primesc echivalentul unui salariu part time, cât plătesc dările la stat (sănătate și altele)
O să merg într-o excursie în străinătate și mă întrebam dacă să îmi pun bani pe card ca să pot plăti și cu cardul sau să am toți banii pe care îi am alocați Cash?
Bună ziua! Dăca eu sunt asistentă de farmacie, cum aș putea deschide o farmacie/drogherie?
Buna, ce avize sunt necesare pentru o patiserie fornetti?
Top metoda de a face bani 2024?
Bună ziua! Dacă aș dori să fac un credit de 10. 000 de euro aș putea să îl iau dacă am contract temporar de muncă? :(
Buna ziua, sunt persoana fizica autorizata dar de cativa ani nu am mai avut activitate. Si un srl care am facut pentru un proiect care inca nu l- am primit.As dori sa ma pot angaja la mine pentru a putea...? (mai mult)
Salutare tuturor, vreau sa știu dacă cu contract de Germania pe o perioada nedeterminata as putea face un credit în România.Si dacă se poate sa îmi spuneți câteva băncii care accepta lucrul acesta...? (mai mult)
Daca am introdus corect datele cardului in portofel si cu toate astea imi spune ca e invalid cardul inseamna ca e blocat? Se poate? Ca totusi aplicatia bt pay merge
Salut TPU. Ce profit poti face pe an la 60 de stupi?
Salutare TPU! Aș vrea sa imi iau o trotineta electrica in rate in Austria din Media Markt si vreau sa întreb de ce voi avea nevoie si dacă se poate daca am 18 ani.
Dacă sunt angajat din 01.04. 2024 pe o perioadă de 4 luni determinat după care mi se face pe nedeterminat, practic din 02.08. 2024 mi s- a făcut pe nedeterminat, când voi putea lua credit? Este...? (mai mult)
Care este secretul succesului de a deveni independent financiar în adevăratul sens al cuvântului, așa cum se laudă multe persoane pe TikTok și pe alte rețele de socializare? Adică să- ți permiți...? (mai mult)
Salut, aș vrea să ma apuc de E- Comm. As vrea sa fac ceva online, absolut orice, nu prefer o parte anume. Am 20 de ani si vreau să- mi schimb viata complet, dar ce sa fac, cu se sa incep? As vrea...? (mai mult)
Stie cineva daca pensiile de boala se recalculeaza? toata lumea pe care o cunosc a primit 2 decizii dar eu si pe alte persoane cu pensii de boala nu am primit nicio decizie. Deci nu se recalculeaza pensia...? (mai mult)
Buna ziua! Recent am preluat o firma fara datorii, profit peste 10000 lei/luna, totul ok. Ideea este ca eu, ca persoana fizica, sunt in biroul de credit din 2020, cu o datorie de 900 lei. Intrebarea...? (mai mult)
Salut, ma gandeam sa aplic pentru un job la Carturesti. Care sunt experientele voastre cu ei? Deconteaza transportul? Cate ore are o tura?
Salut. M- am angajat necalificat la o societate din asta mare cu SA langa nume si iau salariu decent. Invat la ei domeniul electricii si electromecanicii. Posibil sa bat spre 5 cifre peste cativa ani,...? (mai mult)
Salut, am 18 ani, este posibil sa iau un produs in rate?
Salutare. Are ceva valoare moneda de 500 de lei cu eclipsa? Mersi
Buna ziua! De platforma NOON stie cineva ceva?
Salut! A folosit cineva platforma www.noonsu.com?
Salutare, ce documente imi trebuiesc pentru infiintarea IF?
Bună ziua! Vreau și eu niște informații, vreau să- mi îmi deschid o firmă de curățenie pentru constructii. Dar nu știu de unde să încep, știu ce unelte îmi trebuie dar nu am nici o idee ...? (mai mult)
SAlutare TPU! Am o intrebare. Daca tata are SRL si vrea sa faca si un IF ii vor creste taxele pe langa cele de la IF? Mai trebuie sa si faca inregistrare fiscala? Multumesc
Vreau să îmi fac cont de Revolut, dar nu știu ce tip de card să aleg. Dacă vreau doar să fac plăți sau transferuri cu el, ce tip de card îmi recomandați. Și care sunt costurile aferente? ...? (mai mult)
Buna! Pentru cei care ati fost plecati cu Work&Travel, imi puteti spune cum imi pot transfera banii (taxele) de pe contul bancar de US Bank pe un cont de Wise sau Banca Transilvania?
Bună ziua, ce păreri pro și contra aveți despre site-ul de e-commerce Go-mag? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
iTsAlin întreabă:
Ioanaryeiwweruip întreabă:
Sawarekh întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!