Depozitele SH nu vand posete la bucata si nici nu cred ca vand din cele de calitate sau scumpe, ci efectiv ce doneaza omul de rand, dupa ce a folost hainele sau acele posete, incaltari etc.
Daca vrei posete de calitate si scumpe, apai le gasesti in magazine unde se vand posetele de firma dar Second hand, precum cele scumpe: Christian Dior, Louise Vuiton, Chanel, dar preturile sunt acolo de multe mii de euro.
Papa’s Freezeria https://papas-freezeria.io is a famous ice cream shop simulation game where you can master the speed and express your creativity.
Nu ne zici și nouă orașul?
Dacă ești din Oradea, recomand cu toată inima Textile house, 90% din țoalele mele provin de acolo. Mai știu încă unul fain, dar în Lipova.
Stiu cum se vand si stiu ca nu se vand la bucata, eu am mentionat ca am dat o gramada de bani pe posete extra dar care nu sunt de calitate, dupa cate vad pe tik tok si alte retele sunt o gramada de "vanzatoare" cu o gama variata de posete de firma second ...de aceea am scris aici crezand ca cineva poate stie o sursa buna de depozit second...
Sunt din Salonta, eu doresc marfa angro pentru ca am magazin, iti multumesc pentru raspuns
Ți-aș recomanda să-l întrebi pe Salontanul. Poate el chiar știe.
Ce inseamna "calitate crema"?
La SH-uri vin numai obiecte folosite. Legat de genti, curele rupte, vopseaua roasa, fermoare lipsa, etc.
Extrem de rar vine cate o bucata uzata putin. Nici una nu e noua.
Calitatea crema la sh este ceea m ai scumpa și calitativa marfa, adică sunt multe cu etichete, iar legat de genți, da am primit marfa noua dar modele pe care nu le - as purta never, și acum a ajuns sa coste un sac 1700 lei de 30 kg?
Avem un coleg pe TPU, Salontanul, probabil știe el de astea, majoritatea oamenilor de pe TPU apelează la el când vine vorba de întrebări despre Salonta.