| maradi3 a întrebat:

Imi puteti spune care sunt pasii pentru ca sa-mi fac un cont Pay Pall? Ziceti-mi va rog ca la prost,nu imi dati un link, da? Multumesc!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai putut să-ți faci cont de TPU, trebuie să poți face cont de PayPal, ce e așa greu?

| Kerre a răspuns:

In primul rand intra pe acest link -> https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/account-selection
Iti alege daca iti faci account-ul pentru tine sau pentru o companie.
Dupa ce alegi te va trimite sa iti bagi numele si prenumele real, un e-mail valid si sa-ti creezi si confirmi parola. Dupa aia dai pe butonul NEXT.
Dupa aia te va trimite iar sa iti scrii unele date personale cum ar fi: Sa iti introduci adresa, in ce oras/tara locuiesti, zip code-ul si numarul de telefon personal, dupa dai click pe casuta ca esti de acord cu termenii lor (poti da pe link-ul de mai jos si sa ii citesti daca vrei) si dupa dai click pe butonul "Agree and Create Account" si gata, ti-ai creat contul de PayPal.

| Kerre a răspuns (pentru Kerre):

Am uitat sa precizez ca daca nu ai 18 ani impliniti iti poat ingheta toti bani actuali de pe cont. Deci daca ai mai putin de 18 ani nu iti recomand sa iti creezi un cont de PayPal.

| viorelman11 a răspuns:

Intra pe paypal.com si apasa create acont.......adresa de mail si toate campurile obligatorii