| Kramer101 a întrebat:

Buna!

Oare daca fac o comanda din aplicatia Emag, cu ridicare din showroom si plata tot acolo cu cardul, in eventualitatea in care as face retur, pot alege eu cardul unde sa-mi fie returnati banii? Sau iti intra automat pe cardul folosit pentru comanda? A trecut cineva recent prin acest proces? Multumesc mult!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai face comenzi daca nu stii sa comanzi.

| Kramer101 explică (pentru darrio2007):

Foarte folositor raspunslaughing daca nu ai raspunsul sau nu ai trecut prin acest proces, puteai sa te abtii.

| darrio2007 a răspuns (pentru Kramer101):

Pe cardul cu care ai facut plata.
Da, fac comenzi la eMAG pe calea cea mai simpla.
La easybox, in apropiere de domiciliul meu.
Cu plata cu cardul direct la easybox.
Si nu am returnat niciodata vreun produs.

| Kramer101 explică (pentru darrio2007):

Cu alte cuvinte, nu ai trecut prin situatia descrisa de mine, deci nu ma poti ajuta. Multumesc oricum!

| darrio2007 a răspuns (pentru Kramer101):

Pentru că aleg calea simplă la o comandă. Nu mă complic, precum faci tu si altii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce rost are sa te complici sa faci comandă daca din start vrei sa o returnezi? In primul rind pana iti dă Emagul banii dureaza cîteva saptamini o luna, nu iti vor da banii imediat, plus gindeste te daca ei nu iti accepta returul sau iti opresc din bani ce faci ca tu le returnezi ceva care nu iti place nu ca ar avea defect din fabrică, deci pui pe drumuri niste oameni sa iti aduca coletul la ușă ca tu sa te razgîndesti? Esti sanatos la cap?

| Kramer101 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cred ca nu la mine e problema cu santatea la cap. Am spus "in eventualitatea in care" - intelegi limba romana? Pe cine pui pe drum daca tu il ridici fizic din showroom si tot tu il returnezi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe cardul cu care și făcut plata