| lucicalucian a întrebat:

Cum pot scoate profit online daca as investi 20 euro? Am deja server de metin dar donatiile sunt doar putin mai mari decat hostul pe care trebuie sa-l platesc lunar. Am incercat si cu sv de minecraft( nu prea se doneaza) si sv de cs1.6 (aici nu prea vin playeri). Am mai facut si un joc clicker pentru android si am dat 20e sa-l pun pe magazin play, dar nici asa nu a mers... Aveti voi idei?

Ma pricep la: Creare jocuri simple unity, servere mc/mt/cs/tf2, creare programe/erori/virusuri simple windows si cam atat...

2 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Salut, fa jocuri cu Game Maker si pune-le pe yoyogames(compania care a creat si programul). E gratuit si de promovare se ocupa compania. Poti incerca si cu Steam, dar nu stiu ce presupune. Game maker, cred eu, e cea mai buna alternativa. Te pot ajuta si eu, am destule idei de jocuri. Trebuie sa inveti un limbaj destul de simplu de programare si cam atat.

| lucicalucian explică:

Nu vreau sa stau sa invat limbaje de programare, pentru ca oricum voi invata asta la liceu (acum sunt a7a). Oricum, ma voi uita peste game maker sa vad ce e de el,
Ms de raspuns