| aurelgabriel a întrebat:

Bună TPU!
Sunt client Alpha Bank și viitor client UniCredit Bank.Am primit cardul de debit,am activat aplicația UniCredit Banking și după doua zile m-a sunat cineva de la Unicredit,nu am putut sa răspund, nici nu vreau sa vorbesc cu ei.Sunt familiarizat cu totul. Vor crede ca e o problema dacă nu vreau sa le răspund la telefon?
N-au decât sa trimita mail.

Voi ce ziceți?
Dau FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Dacă ai dat mailul este OK te vor contacta acolo. La telefon te-au sunat să-ți mai bage pe gât încă ceva de la ei - o oferă de nerefuzat. Mai bine că nu ai răspuns.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Eu acum am salariul la BCR. Am optat să fiu contactat doar prin email și SMS - și se țin de cuvânt. Când eram la UniCredit mă sunau aproape săptămânal - le-am răspuns de câteva ori până m-am lămurit cu ei. După aceea lăsăm să intre apelul in căsuța vocală și ascultam după aia poezia pe care trebuiau să mi-o recite. Succes.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai putut sa raspunzi de unde stii ca te sunau de la Unicredit?

| aurelgabriel explică (pentru darrio2007):

Am primit mesaj de la mesageria vocală.Am sunat la 555 pe Orange, și dansa a lăsat un mesaj vocal: Mă numesc cu tare din partea UniCredit Bank, am placerea de a discuta cu dvs?
Am dat mail-ul să mă contacteze prin mail Nu sunt de acord să mă sune când sunt la muncă.

| darrio2007 a răspuns (pentru aurelgabriel):

Aha, ok!

| just4ubr2015 a răspuns:

Fugi de unicredit ca dracu de tamaie mai bine inchide aplicatia si contul la ei si incearca la alte banci brd ing cec

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Poate te-a sunat să promoveze ceva oferte, sau să îţi spună ceva date despre cardul tău.