1 euro = 4.35 lei (43.500 lei vechi)
4.35:0.21 = 20, 71 bani. (2.071 lei vechi)
Sper sa fi calculat bine.
(nu le-am avut niciodata cu matematica)
Deci mai exact doar 4 lei?
Stai ca vad ca am gresit. Trebuia de inmultit.
Deci.
0,21 x 4.35 = 0.91 lei (90 bani noi/9.000 lei vechi)
Pai nu e mult de loc
) nici macar un leu
Pai, odata ce este 20% dintr-un produs de 100%, logic ca e mai putin decat 4 lei cat e un euro. Aproape un sfert. Nu stim noi matematica dar macar logica sa stim.
1 Euro = 4, 3545 ron, curs valutar licitat in 9 martie 2012 (urmareste in fiecare zi, luni dupa ora 12 este posibil sa fie mai mult sau mai putin).
Iti trimit un link http://www.cursbnr.ro/
In stanga este un convertor online, rapid.
Acum iti voi calcula: 0, 21 inmultit cu 4, 3545 ron este egal cu 0, 914445 ron (aprox. 1 leu)
Ma uit la unele raspunsuri si nu stiu daca sa rad sau sa plang, asta-i generatia in mainile careia va ramane tara? My God, refuz sa cred ca generatia in blugi este in halul asta de incompetenta. Cat iti lua mai baietel sa dai un search pe google cu mesajul "convertor valutar"? ahhh... stai, banuiesc ca nu sti ce inseamna "convertor", iti sugerez ca sursa de lamurire dex-ul online. O generatie de puturosi, analfabeti, lipsiti de bun simt, jalnic!
Ai dreptate in ce priveste "generatia in mainile careia...". Cat despre sugestia ta cu search-ul pe google si cu convertoru', mi se pare mult mai complicata decat simpla inmultire (0, 21 x 4, 35). Ba chiar nici nu ar trebui sa ii incurajam sa caute toate alea pe net si sa nu isi mai puna si ei mintea la contributie sa faca o simpla inmultire.
Pai daca il ducea bibilica sa faca inmultirea, cu siguranta nu mai facea poastarea asta. Am plecat de la premiza ca habar nu are cum se face transformarea din valuta in ron si invers. Si nu-i singurul, cum sa faca inmultirea asta banala cand ei habar nu au ce inseamna 0.21$, dupa cum ai vazut unii au crezut ca sunt 2$ si 10centi
))) vai mama mea... nu mai comentez
0.21 euro = 0.82 lei sau 82 de bani cu aproximatie, deci poti lua cu tine 1 leu in cazul in care ai nevoie
Suma: 0.21 euro, cursul din data de:10/03/2012,transformata suma in: ron, suma rezultata: 0, 91 ron
Incearca pe http://cursvalutar.rou.ro in partea stanga sus au o caseta unde introduci suma si moneda de schimb valutar si se modifica in timp real.
Pai 25 de centi sunt 2 euro si un pic seci cam asa pentru ca 1 euro este 4 lei si ceva nu are cum sa fie 8, 4 lei asa ar insemna 2 euro deeci pawlyk nu a rasp corect. Funda?
s-o fi uitat pe net, a confundat e euro cu 0.20
Are alte tehnici de inmultire