| DragoshuC a întrebat:

Ce fel de materiale promoționale sunt mai potrivite pentru firme mici?

Am început recent un business și caut idei pentru materiale promoționale care chiar funcționează – nu doar pixuri și flyere. Ați primit ceva util la un eveniment sau ați oferit ceva de impact?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Clientii multumiti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Totul tine de profilul companiei.
De la promovare online, la recomandari.
Acum in era online promovarea online conteaza cel mai mult, uita de flyre si pixuri

| Anonimul151 a răspuns:

Fă-ți un disign de pliante, flyere, mergi la o tipografie ( sau găsești pe net ), și cere oferte însă la mai multe. La unele vei găsi la preturi foarte bune (0, 10 / buc ), sau chiar mai ieftin. Sau mai scump, la 1 leu/buc. La prețul asta nu prea merită.

Dacă e 0, 10 lei / buc, atunci de exemplu 10.000 buc ar fi 1000 lei. Le poți distribui pe strada, lipești afișe pe stalpuri, în locuri aglomerate, pliantele le distribui și în scări de bloc etc.

În online, folosește social media, promovare plătită ( aici, ar fi bine sa apelezi la specialiști dacă ai un buget ok pentru a investi ), faci inclusiv reclame video, nu cu voce de AI, dacă plătești pe cineva care sa îți înregistreze ar fi ok. Pentru că vocea reala atrage mult mai bine decât vocea AI, mai ales dacă exista și un video de prezentare. În cazul în care ai produse fizice.

Sau, o altă metoda ar fi promovarea pe tik tok cum fac mulți, oferi ceva în schimb dacă încerca produsul tău. Asta pana îți formezi clientela, pana atragi publicul.

Asta ca niște mici...

| gllopel a răspuns:

In general clientii multumiti care duc vorba din om in om.
Vad mereu reclame din cutiile de scrisori aruncate de vecini. Bani aruncati degeaba si de cel ce vrea sa-si faca reclama.
Eu aveam nevoie de un instalator bun. Nici nu are pagina de "ceva", nici locatie pe Google maps. Din intamplare am vazut masina inscriptionata trecand pe strada. Dar asta nu e suficient. Multi nici nu se uita.

| Diana4you97 a răspuns:

Salutarea. Promovarea pe social media mi se pare cea mai recomandată momentan. Tiktok în special.