| Pelinar_Angelica_1997 a întrebat:

Ce salariu are un tânăr net?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De tanar net n-am auzit. Daca e vorba de salariul net, este minim pe economie daca abia a terminat scoala.

| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca vorbesti de unul abia iesit de pe bancile scolii, care nu poate avea decat un salariu minim pe economie, fiindca nu are experienta de munca si nici nu este calificat.

| johnnny123 a răspuns:

Un tânăr net care lucrează part time la un fastfood sau care lucrează ca programator? Pentru că salariile sunt diferite.

| Pelinar_Angelica_1997 explică (pentru johnnny123):

Lucrez la salon ca si cosmeticeană

| Brizbriz a răspuns:

Depinde la ce lucreaza
variaza de la minim pe economie pentru facut burgeri la fast food
pana la +1000eu daca lucreaza programare, IT, etc.

da, poti sa fii FOARTE bun la programare sau IT, fara nici o scoala si la o varsta foarte "tanara" si apoi sa fii platit SERIOS! (chiar am vazut cazuri cu ochii mei mari si adanci big grin )

| haileewatson a răspuns:

Intrebarea e prea vaga. Salariu pentru ce fel de job? Ce domeniu? Ce experienta?

| RainbowD a răspuns:

Salut. Depinde ce nivel de studii are (liceu, facultate) si de domeniul in care lucreaza. Salariile pot incepe de la minimul pe economie si pot ajunge la cate mii de lei.

| Pelinar_Angelica_1997 explică (pentru RainbowD):

Am doar liceul, si lucrez la salon ca si cosmeticeană.

| Saiko93 a răspuns:

Depinde ce gasesti pe net Din cate stiu in mod normal ar trebui sa fie 2000 net... Acum da, variaza daca sa zicem e part time unii inca da 800. Si da, am ramas surprins deoarece inca exista salariu la full time de 1200...