Ce vrei tu nu se gaseste, ca de era asa de usorde facut apai toata lumea asta facea, statea online si scotea usor banii.
Afacerile online de bani multi inseamna investitie de bani multi si asteptare de cativa ani, ca sa-ti aduca profit.
Banii se fac mult mai rapid daca iti iei un job sau faci ceva munca fizica, ca-i cerere enorma prin agricultura si pe la gradinile de zarzavat si fructe.
Eu daca zic cuvantul cu "Pro" imi sterge raspunsul
L-au lăsat iar singur la butoane pe știi tu cine. Cum îl lasă de capul lui cum îmi șterge răspunsuri - fără motiv.
100% e ACEL individ pe care cred ca mai bine de 1/2 din site are boala.
Fun fact, mi-a mai sters un raspuns recent. Cred ca asta e jobul lui... Trist!
Dacă ar exista o "cea mai buna afacere online, cu bani putini si cu castig lunar" nu crezi că ar face toată lumea asta?
Banii online se fac în două moduri: ori ai niște cunoștințe serioase într-un domeniu (IT, marketing online, etc), ori ești un producător de conținut cu un public numeros. Niciuna dintre afacerile astea nu este "cu bani puțini", pentru că necesită o investiție foarte mare de timp și efort (care se traduc până la urmă tot în bani).
Mă rog, mai există și videochat-ul, dar acolo trebuie să ai anumite calități fizice și să fii dispus să faci chestia asta.
Creezi un ghid PDF cu informații utile gen :"Cum să te angajezi în Germania / UK / Norvegia" apoi Îl vinzi pe Etsy, Gumroad sau Facebook Ads
Afacerile cu statul. Statul degeaba si asteptand o afacere cu investitie minima si profit maxim
SibiuAlamor întreabă: