- Scrie referate pe referate.ro, daca o persoana download-eaza referatul tau primeti 4 euro
- Daca ai folosit obiecte si te-ai plictisit de ele, vinde-le (exemplu, vinde-ti un joc video daca ai)
* Fa un imprumut la Provident
.
Ce prostii tot vorbiti acolo... Hai sa va zic din ce fac eu 50 lei pe luna: In fiecare zi iau 10 lei la mine la scoala. Lumea imi cere bani si eu le cer un leu/doi lei in plus cand imi aduc. Cum nimeni nu indrazneste sa nu aduca banii eu ma fac cu verzishori. si a doua varianta fa un pariu cu cineva ca poti sa-ti treci capul printr-o carte de vizita. Probabil stii cum... Sau daca vrei sa aflii da-mi 50 de lei
XD
Salut iti voi spune o metoda care nu da gres si care se numeste: "Cum sa faci bani usor", daca vrei sa o afli trebuie sa imi dai 50ron, iar eu iti voi explica pe privat.
sau
Ceri de la parinti
sau
Joci carti pe bani (sper ca sti sa trisezi)
sau
Te imprumuti de la un prieten/coleg/fraier (alege ultima varianta, nu esti obligat sa ii dai inapoi)
sau
Incerci culesul de portofele (e misto medota asta ca are ca bonus o alta lectie: "Cum sa cunosti sectia locala de politie in 3 pasi")
sau
Daca esti inteligent: iti vinzi tema (o dai si la colegi sa o copieze), cu doar 2-3 lei pe materie (tu alegi cat ceri), iti faci bani imediat.
sau
Faci pe dadaca sau curatienie la alti (vecini)
sau
Ceri de la bunici
sau
Nu mai am idei, fi si tu inventiv, lumea este o fabrica de bani, pentru oricine are ochii deschisi la asta.
Stai in intersectie si spala parbrize - scoti mai mult - sau doresti sa faci bani stand acasa?
Http://www.seosprint.net/? ref=1073035
http://www.youtube.com/watch?v=jH437o3oLI4
anonim_4396 întreabă: