| CrisssB a întrebat:

Cum pot folosi banii din contul de economii? Am un cont curent si un card bancar. Am creat un cont de economii. Poate acest cont primi un card?

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu. E vorba cumva de ING? Ca acolo am si eu la fel. Doar transferi bani din unul in celalalt si primesti o dobanda lunara pentru suma din contul de economii. Partea buna este ca daca cineva iti cloneaza cardul sau de pe vreun site iti debiteaza constant bani, din contul de economii nu vor putea retrage nimic, doar din contul curent. Eu personal pe contul curent imi tin doar cateva sute de lei sa am de cheltuiala si restul de bani in contul de economii strict pentru safety. Cand am nevoie, dureaza 5 secunde sa imi transfer de pe unul pe celalalt.

| Neimportant a răspuns:

Contul de economii nu poate primi un card bancar, dar poți transfera bani din contul de economii în contul curent pentru a-i accesa cu cardul tău.

Răspuns utilizator avertizat
| teo530 a răspuns:

Nu se emite alt card pentru contul de economii. Poti doar sa transferi din contul simplu in cel de economii si invers. Iar in functie de suma contului de economii primesti o dobanda lunara. Nu e mare lucru, vreo 20 lei la 10 mii lei am luat eu max, dar buni cine ti da pe degeaba? laughing

| ghicicine9372 a răspuns:

Buna! eu am la libra cont de economii, iar daca vreau sa scot banii de acolo pur si simplu virez din aplicatie. Preiau suma x si o mut in contul cu cardul atasat. Din cate stiu, conturile de economii nu presupun carduri, pentru card iti trebuie cont curent