| paus_milica a întrebat:

Cum pot trimite un caine in Anglia?

Răspuns Câştigător
| somebody a răspuns:

Eu zic sa-i dai bani de drum si sa se descurce.am incercat sa aduc 2 pisici in tara si era sa o pun...

10 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am citit, ca desi Tarom transporta in mod obisnuit animale la bord, spre Anglia nu se accepta transporturi de animale. De pe un forum am gasit informatiile de mai jos. Iti dau si adresa forumului pentru ca sunt multe informatii utile, referitoare la transportul animalelor, pe care nu am cum sa le copiez aici. In rest, eu zic sa te interesezi direct la compania cu care vrei sa trimiti cainele.
Compania Blue Air (zboara la Londra):
. 7 ANIMALE VII
8.7.1 In cabina de pasageri se accepta transportul animalelor vii de mici
dimensiuni din clasa PET (animale de companie cu greutate maxima de 6kg.)
ciini sau pisici, in custi speciale, cu obligatia proprietarului de a tine
cusca in brate sau sub scaunul din fata pe durata zborului. In acest caz
transportul se face contra unei taxe de 35 EUR/segment.
8.7.2 In cala de bagaje pot fi transportate animale vii de talie medie,
ciini sau pisici, in custi standardizate in comformitate cu reglementarile
IATA, dar nu mai mult de trei pe un zbor. Transportul se poate face contra
cost, la tariful de 5 EU/kg/segment aplicabil la greutatea bruta (cusca plus
animal).
8.7.3 Pentru a calatori cu animalul de companie intr-un stat membru al UE, animalele vii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa aiba un microcip implantat sub piele;
- sa aiba carnet de sanatate;
- vaccinul antirabic sa fie valabil;
- sa aiba pasaport pentru animale, eliberat de medicul veterinar
http://www.animale.ro/forum/archive/index.php/t-42757.html

| username_7558 a răspuns:

Tranşat, să încapă în plicuri.
Poţi de altfel să îl bagi într-o cutie, îi laşi niste prune să aibă de mâncare, şi îl trimiţi prin poştă că e ieftin. Nu uita să îl adormi înaine, să nu se prindă poştaşul, că e ilegal (nu se verifică niciodată conţinutul coletelor trimise în UE, deci nu se prinde dacă nu latră javra)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii legi o racheta sol-sol... si gata ..ai rezolv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continuare era cele mentionate ca pentru anglia nu se transporta animale nici in cala nici... nicaieri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura companie aeriana care accepta animale si au monopol pentru asta este British Airways. Orice mai putin Rothweiller sau dangerous dog.Eu sa ajung cu cainele meu acolo m-am plimbat cu avionul pana la Caen-FR si de acolo feribot pana in Southampton.Deci cam naspa.Cica le e frica sa le crape veveritele de rabie!

| ina a răspuns:

Pai...banuiesc ca ai putea sa suni la o companie aeriana sa ceri cateva informatii despre asta...Sau il poti trimite printr-o persoana care merge in Anglia, dar nu cred ca cunosti una care merge curand.big grin

| liviustaicu a răspuns:

Cel mai ieftin sa apelezi la o firma specializata in transportul cainilor cu masina. Avionul este mult prea scump. Eu am contactat firma de trasport caini: http://www.transportcaini.ro/portofoliu/ si am fost extrem de multumit fata de taxele cu avionul. Din cate imi amintesc am platit 130 euro pentru un caine din Bucuresti pana in Anglia.

| BogdanMariaAndreea a răspuns:

Da, cel mai ieftin este sa apelezi la o firma autorizata specializata in transport animale de companie cu masina. Cu avionul este foarte scump. Eu am transportat cu http://www.transport-caini.ro/ si am fost foarte multumita.

| Mateescu_Bogdan_1977 a răspuns:

Angel Pet Transport sunt cei mai buni! Ii găsești pe www.transportcainisipisici.ro

| PlesaSilviu a răspuns:

Încearcă cu www.Citypets.Ro, te ajuta ei