Nici nu ți se va spune vreodată cum să faci bani. Secretul trebuie să-l găsești singur. Dacă ți-ar spune cineva secretul despre cum să faci bani, cine ar mai munci? Oamenii cu bani au nevoie de sclavi pe plantație; ei îți vor arunca întotdeauna firimiturile, osul de la pulpă. Depinde doar de tine dacă vrei să te mulțumești cu ele. Din această cauză, oamenii sunt revoltați și votează extremismul!
Muncind in principiu
fie ca e fizic, fie ca e mental.
foarte multa lume face bani cinstit.
Daca te feresti de munca, si banii te ocolesc.
Indiferent ca e munca fizica, intelectuala sau un combo de deplasari si dialoguri, trebuie sa aloci o foarte mare parte din timpul tau, ca sa faci bani.
Iar daca pleci de la ideea ca aia care se duc la munca sunt niste fraieri, vei face fix cat meriti: nici un ban.
Pai oricum suntem toti fraieri in societatea asta care (obey the system). Ghici ce.
Deci tot nu e ca tine.
Ba da, se fac bani si din munca cinstita, dar daca pleci de la ideea asta... voteaza cu suveranistii si nu iti mai incarca sinapsa aia singulara cu chestii complicate.
Banii despre care vorbești tu, presupunând că te referi la milioane de euro, îi faci ori cu niște afaceri profitabile, ori cu investiții profitabile, ori o combinație între cele 2.
Banii nu vin pur și simplu fără să faci nimic, fie că sunt puțini sau mulți, exceptând cazurile fericite de copii de miliardari. Banii vin muncind, mult sau puțin depinde de valoarea pe care o ai sau de serviciul pe care îl oferi, sau în cazuri mai puține, cât de mult schimbi/revoluționezi lumea.
"Logic că din muncă cinstită nu face nimeni bani."
De ce e așa "logic"? Chiar ești convins că toți oamenii care au făcut bani sunt hoți?
Nu Toti care au facut niste amarati de bani.
Aproape toti ce I care nu au absolut nimic in cap si deja au miliarde si palate. EU asta nu inteleg.
Prin relatii. Daca esti un om cu multe conexiuni, ai mai multe oportunitati sa faci bani.
Cariera sau afaceri! Dar in principal cariera! Nu te lua după politicieni care majoritatea freacă menta, ei au avut pile de mult
Ma aflu in aceeasi situatie.
Am muncit cinstit toata viata si stau cu mama si tata, nu pot deveni indepedent.
In Romania nu te poti realiza, decat daca mai misti ceva pe langa salariul de baza.
Se fac prin efort si de preferat de placere, sa iti placa ce faci si o sa vezi ca vor curge banii.Sau in curte omul gospodar va avea multe animale va avea curtea ingrijita etc. Cel ce sta degeaba creste iarba si multe peturi cu garantie prin curte HAHA. Banii nu pot face nimic si ajung sa nu aiba valoare. Omul numa bun sa fie si le face pe toate si din dragoste pentru aproapele o sa piezi din ei si nu degeaba se intampla asta. Posesia=0, Risipirea=0, investirea lor in afaceri poate fi o solutie si oricum nu prea se intampla sa ai mai mult decat ai nevoie.
Cât timp crezi că nu se fac din muncă cinstită, nici nu ai șanse să îi faci, nci nu meriți să îi faci. Sunt curios ce ratați ți-or fi spus chestia asta.
Efectiv peste tot aud asta. SI tot asa Este. Toti biliardari care fac banii din toate prostiile (din nimic).
SI toata viata ai muncit pe degeaba si n ai facut nimic. Deci cum facem?
N-am muncit pe nimic, am bani cât sa îmi ajungă nu imi trebuie mai mult.
Și tot nu o să-ți ajungă bani. Și tot în același ciclu ai rămas.
Nu ai înțeles ca, îmi ajung banii? Dar nu vreau mai mult cât nu e nevoie.
Aicea chiar nu te înțeleg cu asta. Într-o lume în care îți trebuie banii tot timpul ca să vii tu sa spui că nu îți trebuie așa de mulți bani. Eu nu te înțeleg deloc aici.
Banii se fac prin conversia timpului tau pentru ei. Cu cat esti mai priceput pe un domeniu de nisa, cu atat castigi mai mult.
Acum insa nu conteaza cat castigi daca nu sti sa ii si folosesti. Cunosc oameni care castiga 2 -2, 5k Euro lunar si se plang ca nu se ajung cu banii de la o luna la alta, iar altii cu 1k prospera pentru ca au fost educati sa isi pretuiasca munca si sa cumpere doar ceea ce ii este necesar.
95% din cei ce muncesc in Romania fac bani din munca cinstita, restul nu au fost prinsi inca. Dar nu e timpul trecut.
95% din cei ce muncesc. Deci nu includem peste 80% dintre cei angajati in sectorul bugetar.
Conform unei stiri in EvZ din 13.10. 2024, 81, 7% din totalul angajatilor de la noi lucreaza la privat, 16.5% lucreaza la stat. Acum din cei ce lucreaza la stat majoritatea sunt in pozitii unde "atentiile" nu exista, sau din integritate refuza sa accepte.
Eu am estimat 5% care nu au fost prinsi inca...
Daca esti integru, nu te duci la stat... pentru ca nu discutam neaparat de "atentii" cit de faptul ca MAJORITATEA tolereaza colegi care nu fac nimic pentru ca sunt pila cuiva. Sau colegi incompetenti, chiar daca stiu ca imbecilitatea alora poate pune vieti in pericol. Samd. Am ceva prieteni si cunostinte prin sistem si de fiecare data cand mai discut cu ei pe tema asta ma mir cum de rezista. Eu in locul lor m-as duce cu ciomagul si toporul dupa 3 zile...
Salut! Am eu niște sfaturi dar trebuie să le urmezi întocmai. În primul rând dacă vrei să pui capul pe pernă noaptea liniștit trebuie să faci bani cinstit. În primul rând investește in tine. Fă-ți niște analize, trebuie sa fi sănătos! Dacă ai ceva: acnee, pete, etc. Tratează-le! Albește-ți dinții, învață să vorbești frumos, să înjuri mai puțin, sa te porți, îmbracă-te decent, aranjează-te, Să ai "față comercială". Nimeni nu te ia în serios dacă esti varză … Fă cursuri: ce-ți place ți-e! Se caută sofer și muncitor la autostrăzi la greu, construcții, etc. Astea sunt niște meserii destul de bănoase pentru un start. Iar când o sa ai ceva bani poți sa treci la nivelul următor. Îți faci ceva afacere. La mine a mers, trebuie doar sa fi încrezător!
Nu sunt în stare de o afacere.
Nu exista munca trisand. Banii se fac cinstiti. Nu te lua dupa toti prostii care spun "munca cinstita nu aduce bani".
Pai aia care fac bani din droguri, arme si femei? Tot munca cinstita e?
Si aia ajung niste prosti care nu are omul ce discutie sa poarte cu ei; nu au nimic in vocabular. In viitor, la cati prosti sunt in tara or sa mai fie locuri doar pentru cei destepti cu mintea intreaga.
Vinde tu droguri fara sa fii prins si arestat si mai vorbim dupa.