Nu are ce sa patesti. Dar ti-as recomanda sa nu mananci. Mustele umbla prin tot felul de subsoluri, gunoaie, ca stii le place sa se invarta in jurul mirosului oribil. Iti dai seama cate infectii au...
Depinde... Depinde de locurile pe unde a umblat musca. Nu e indicat sa maninci asa ceva, se stie ca ele sunt pline de microbi, pentru ca umbla prin multe locuri murdare. Lasa-le mai bine pasarilor, care se bucura mai mult de ele decit ai face-o tu. Oricum, e sigur ca nu te-ai satura cu o singura musca. Si pe a doua sigur nu vei mai vrea sa o maninci.
Chiar nu am mancat dar recomand mai bine furnici (furnicile sunt mai curate ca omul), au un gust acrisor si bun
Nu mare lucru. Dar iti recomand pulpe de musca la gratar! Excelente cand sunt servite cu ketchup dulce!
Nimic. dar nu ai mai mânca cu poftă toată ziua. oricum, ai da-o afară prin excrement
O doamne x_x :O ce'ai putut sa faci
Posibile caauze : ![]()
1. O sa ramai gravida. Surpriza copilul o sa fie o musca ![]()
2. O sa devii regina musteLor
![]()
3.
O sa mori :-s
![]()
Acuma sincer vorbind nu ai ce sa patesti
...
Nimica, doar se intampla de atatea ori cand mergi pe strada sa-ti intre o musca in gura
Salut!
Ai putea sa te imbolnavesti destul de grav. Cred ca stii ca mustele umbla print tot felul de locuri (gunoaie etc) unde logic e o mare mizerie, deci te-ai alege sigur cu o boala.
Inteleg ca e criza, dar sa te apuci de mancat muste e chiar ceva nebisnuit.
Fuii...nu stiu ce ai pati... da nu ti-as reconda sa incerci
e scrabos:-&
Nu cred ca are gust bun
Daca ai manca o musca cred ca ti-ai potoli curiozitatea de a gusta ceva nou
nu o sa te transformi în musca (cel putin asa cred)cand o sa cresti mai mare îti vei da seama ca ...nu tot ce zboara se manaca
Atat de VARZA ai fi incat ai manca una? Nu ma mir!![]()
mai sunt si specimene din astea...
Tu nu stii cum sa ajungi la populare?![]()
Bai, sincer, nu stiu, pana acum am incercat doar cu tantari
Tu ori esti plictisita si ai o imaginatie fff bogata ori ai nevoie de un psiholog