Nu are ce sa patesti. Dar ti-as recomanda sa nu mananci. Mustele umbla prin tot felul de subsoluri, gunoaie, ca stii le place sa se invarta in jurul mirosului oribil. Iti dai seama cate infectii au...
Chiar nu am mancat dar recomand mai bine furnici (furnicile sunt mai curate ca omul), au un gust acrisor si bun
Salut!
Ai putea sa te imbolnavesti destul de grav. Cred ca stii ca mustele umbla print tot felul de locuri (gunoaie etc) unde logic e o mare mizerie, deci te-ai alege sigur cu o boala.
Inteleg ca e criza, dar sa te apuci de mancat muste e chiar ceva nebisnuit.
Depinde... Depinde de locurile pe unde a umblat musca. Nu e indicat sa maninci asa ceva, se stie ca ele sunt pline de microbi, pentru ca umbla prin multe locuri murdare. Lasa-le mai bine pasarilor, care se bucura mai mult de ele decit ai face-o tu. Oricum, e sigur ca nu te-ai satura cu o singura musca. Si pe a doua sigur nu vei mai vrea sa o maninci.
Ai lasa un biet muscoi vaduv. Si 1000 de oua, (pardon) icre s-ar digera in stomacul tau.
Mie deja mi-e mila.
Atat de VARZA ai fi incat ai manca una? Nu ma mir!![]()
mai sunt si specimene din astea...
Ce conteaza?!
Tot o scoti pe cur inapoi
))
Fi optimista;* considerete o persoana "sanatoasa" incontinuare
De curiozitate: aseara ce-ai mancat
?
Mai bine ai incerca sa mananci o ciorba de pui fugit din oala sau o ciorba de buze de gaina![]()
![]()
![]()
pofta buna
De obicei mustele se aseaza pe excremente si alte gunoaie!
Nu ti-as recomanda!
A.Sunt niste jeleuri in forma de musca! INcearcale.