" Aurel100009: in viata asta imi apar in cale doar oameni prosti? "
...chiar așa in "viața asta", chiar n-ai intâlnit pe nimeni mai isteț ca tine?
E o vorbă pe tema asta: cine se aseamănă, se adună așa că incearcă să schimbi mediul in care te invârți
Trebuie sa tratezi lucrurile asa cum sunt, nu pune prea mult pret pe ei. Nu sunt prieteni, rude sau cunoscuti, sunt doar colegi de munca, sa nu ai asteptari de nici un fel de la ei si nu vei mai fi deranjat!
Nimeni nu-si face viata dupa un coleg de munca care azi e maine nu-i! Fi indiferent ca si ei, punct!
Fără supărare acum, dar tu te consideri inteligent? Nu de alta, dar acum doua zile ziceai că nu prea mai sunt oameni pe planetă.
Urasc cel mai mult cand sunt nesimtiti, sunt doar scandal si stiu doar sa vorbeasca urat
Eu sunt civilizat, vorbesc frumos, nu sar la bataie, nu injur si nu amenint pe nimeni pe moartea
Și eu sunt înconjurat la serviciu, doar de loaze și proști (ca să nu zic mai multe). Partea gravă a poveștii este că lucrez în învățământ unde chipurile, sunt absolvenți de studii superioare.
Nu ai ce face, fiecare are scutul sau de aparare si nu o lasa jos cand e vorba de straini! Fi si tu mai tare si indiferent si nu te va mai deranja asa mult acest aspect! si stai calm ca nu numai la tine e asa, asa este la fiecare loc de munca, asa a fost si asa va fi, asta nu se va schimba niciodata!
Mai demult am lucrat la un loc de munca si acolo nu erau asa, acolo vorbeau frumos, poate nu chiar peste tot asa, aproape
La inceput aproape peste tot se vorbeste frumos! Dupa vreo cateva luni incep sa se schimbe cuvintele... tu sigur nu ai avut vechime multa acolo daca zici ca se vorbea frumos, asa ceva e imposibil la un loc de munca
Reprofileaza-te pe o munca unde sa intri in contact cu cat mai putini oameni si asta cat mai rar posibil, astfel incat sa poti munci linistit fara sa te deranjeze nimeni.
Dacă ți se pare că toată lumea e proastă și are ceva cu tine, de fapt 100% problema principală ești tu. Încearcă 3 secunde măcar să reflectezi la propria persoană și să admiți că există posibilitatea asta.
In viata nu ai cum sa eviti nebunii si retardatii doar daca iti dai un sut in fund pe undeva zona izolata si iti tai si internetul
Aia sunt si mai periculosi. Sunt prosti cu studii superioare.
Pai aici nu e vorba de sefi, ca daca ar fi mai multi si aia s-ar manca intre ei, aici e vorba de muncitori! nu le amesteca... iar daca zici ca nu ai vazut cam se mananca muncitorii intre ei atunci minti, dar sa fi sanatos ca sunt si eu umblat prin lume si peste tot asta am vazut!
Parerea ta! eram sef de echipa dar munceam cot la cot cu muncitorii si nu mi-e rusine sa zic asta, asa ca nu-ti mai da cu parerea! de obicei sefii care nu muncesc sunt mai prosti ca muncitorii, in teorie stiu dar in practica si ultimul salahor rade de ei
Să zici că e «imposibil» să existe respect la muncă pe termen lung spune mai multe despre colectivele proaste prin care ai trecut tu, nu despre realitatea tuturor.
Aurel, te contrazici singur. Zici că ești civilizat și nu ameninți, dar în întrebare scrii negru pe alb că sunt așa idioți că îți vine «să-i omori». Dacă absolut peste tot dai doar de «proști», poate e cazul să verifici numitorul comun al acestor conflicte. Statistic e imposibil ca toți ceilalți să fie problema, iar tu să fii singurul deștept neînțeles din univers.
cipanella întreabă: