Gradul de prajire depinde de temperatura cu care se trateaza mancarea.
Uleiul, untura, apa sau rotirea mancarii au rolul de a uniformiza si limita efectul temperaturii.
Daca faci cura de detoxifiere, renunta la mancarea gatita prin prajire. Nu e sanatoasa.
Dar uleiul rafinat e ok?
Ti-am scris ca mancarea gatita prin prajire NU e sanatoasa, iar tu intrebi de ulei?
Poti gati prin fierbere, la aburi, la cuptor, la gratar.
Si se poate si in lespede sa fierbi?
Fierberea se face in oala cu apa.
De prajit e sanatos doar pe gratar?
Dar ce vrei sa prajesti?
Tu nu stii alte retete de mancare, fara prajeli?
Pai sa incerc sa mananc numai fiert atunci
Mergi la nutritionist.
Pentru ca bunicul meu asa zice, si asa face el cand face mancare, mereu
Depinde,dacă pui prea puțin ulei nu se prăjește nicio mâncare,dar depinde și ce vrei să prăjești, de exemplu ouăle poți să le prăjești și cu puțin ulei, dar suficient cât să se prăjească, eu ouă frig de obicei cu puțin ei, bine acum nu pun nici le fundul tigăi, acum dacă vrei să frigi cartofi trebuie să pui mai mult ulei ca la alte prăjeli