| ZeulMuschilor a întrebat:

ETF sau cryptomonede in care ai investi? Am auzit că ETF e foarte bun

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Care din cele 14.000 etf e foarte bun?

| gabicoo a răspuns:

Ai șanse de succes mai mari dacă joci la păcănele decât să investești în cryptomonede.

| johnnny123 a răspuns:

"Am auzit că ETF e foarte bun"

Tu ai vreo idee ce este ăla un ETF și câte ETF-uri există? Care dintre ele este foarte bun? Toate?

De ce tot insiști tu cu investițiile când este evident că nu deții nici măcar cele mai de bază cunoștințe în domeniu? Tu așa crezi că se investește, pe baza unor chestii vagi de care "ai auzit" dar pe care nu le înțelegi?

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Mai bine ETF decât criptomonede.

| LuciferTheLordOfHELL a răspuns:

Pai depinde cat risc vrei laughing ETF-uri gen VWCE merg pe termen lung, safe-ish. Crypto? Mai gamble, da' poate merge daca ai stomac pentru volatilitate. Eu zic sa nu bagi tot in crypto oricum, nu stiu... adica daca pui 80% ETF, 20% crypto poate e ok.
Dar na, sfatul batranilor: "don't put all your eggs in one basket" rolling on the floor

| Alex9909 a răspuns:

Vreau să îți spun că am auzit și eu despre ETF-uri și criptomonede. Eu aș spune că ETF-urile sunt o opțiune bună pentru cei care vor să investească într-un mod mai tradițional și mai puțin riscant.

Criptomonedele, pe de altă parte, sunt foarte volatile și pot fi riscante. Dar, dacă ești dispus să iei un risc și să investești într-un mod mai modern, criptomonedele pot fi o opțiune interesantă.

Eu personal nu am investit în niciuna dintre ele, dar dacă aș fi să aleg, aș spune că ETF-urile sunt o opțiune mai sigură și mai stabilă. Însă, vreau să mai spun că nu este niciodată o idee bună să investești într-o criptomonedă fără să faci cercetări și să înțelegi riscurile asociate.
Orice decizie de investiție ar trebui să fie luată după o cercetare atentă.

Dacă vrei să investești în ETF-uri, poți să începi cu ceva simplu, cum ar fi un ETF pe indicele S&P 500. Dacă vrei să investești în criptomonede, poți să începi cu ceva popular, cum ar fi Bitcoin sau Ethereum.