Citeste articolul de aici. mi-a recomandat cineva aceasta metoda si deocamdata am facut 73 de dolari. Oricum castigurile merg progresiv de la o luna la alta. http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/......-aleg.html
Sper sa reusesti si tu.
Salut! uite ceva serios cu dovezi, retine fara munca nu se face nimic! ...ID mess-fn22:2005.Bft.
Trebuie sa ai cunostinte in It..adika HTML si PHP oricum ii greu si site-urile pe care le stiu eu...nu te-ai pricepe..asa ca mai bine du-te la munca
Salut Alin, nu asculta prostiile care le auzi de la altii cum ca dai un click si esti platit, mai intai iti trebuie o idee, spre exemplu o aplicatie web, de socializare sau nu, sau un file host, acestea sunt doar cateva idei, ceea ce e important sa stii e ca toate ideeile care se bazeaza pe partea de user vor reusi, facebook, cea mai mare retea de socializare, cum s-a urcat? un nume bun si metode prin care utilizatorul poate incarca content cam atat, restul e de la utilizator, sau tocmai.ro ca sa ma axez si pe un site romanesc, la fel, putina(enorma de fapt ) reclama, interfata frendly, si o metoda de a incarca anunturile.
SAU, alta metoda, ai talent in a crea o interfata web pentru un site, intuitiva si inovatoare, da o privire pe themeforest.net, alti au facut milioane (euro) vanzand template-uri, idei sunt, mai ales in informatica, cand incepi de la 0 si ajungi sus usor.
Daca muncesti din greu si ai talent in primul an ai mari sanse sa strangi 50.000 euro.
Daca ai inclinatii spre programare, mail me , iti spun ce sa inveti, nu ca fac eu treaba in locul tau
.
Acestea sunt metode de a face bani, nu click-urile.
zaNNy
Banii nu pica din cer, ei reprezinta rodul muncii, munca traducandu-se cu + valoare iar banii - rasplata materiala a serviciilor oferite. Asa ca daca nu muncesti sau produci ceva, nu ai cum sa castigi bani. Reclamele de pe net - castiga bani acasa - sunt niste povesti, nu prea ai cum sa castigi bani de acasa asa de usor daca nu aduci ceva folositor celorlalti.
anonim_4396 întreabă: