| MarisAlin a întrebat:

Salut cine ma ajuta si pe mine sa fac bani pe net, cine imi explica si mie cum sa fac lasati id de mess. Multumesc!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inveti programare sau webdesign si pe urma faci si bani.

| myself405 a răspuns:

Citeste articolul de aici. mi-a recomandat cineva aceasta metoda si deocamdata am facut 73 de dolari. Oricum castigurile merg progresiv de la o luna la alta. http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/......-aleg.html
Sper sa reusesti si tu.

| fany22 a răspuns:

Salut! uite ceva serios cu dovezi, retine fara munca nu se face nimic! ...ID mess-fn22:2005.Bft.

| RazvanCTC a răspuns:

Trebuie sa ai cunostinte in It..adika HTML si PHP oricum ii greu si site-urile pe care le stiu eu...nu te-ai pricepe..asa ca mai bine du-te la munca

| zaNNy a răspuns:

Salut Alin, nu asculta prostiile care le auzi de la altii cum ca dai un click si esti platit, mai intai iti trebuie o idee, spre exemplu o aplicatie web, de socializare sau nu, sau un file host, acestea sunt doar cateva idei, ceea ce e important sa stii e ca toate ideeile care se bazeaza pe partea de user vor reusi, facebook, cea mai mare retea de socializare, cum s-a urcat? un nume bun si metode prin care utilizatorul poate incarca content cam atat, restul e de la utilizator, sau tocmai.ro ca sa ma axez si pe un site romanesc, la fel, putina(enorma de fapt laughing ) reclama, interfata frendly, si o metoda de a incarca anunturile.
SAU, alta metoda, ai talent in a crea o interfata web pentru un site, intuitiva si inovatoare, da o privire pe themeforest.net, alti au facut milioane (euro) vanzand template-uri, idei sunt, mai ales in informatica, cand incepi de la 0 si ajungi sus usor.

Daca muncesti din greu si ai talent in primul an ai mari sanse sa strangi 50.000 euro.

Daca ai inclinatii spre programare, mail me big grin, iti spun ce sa inveti, nu ca fac eu treaba in locul tauwinking.

Acestea sunt metode de a face bani, nu click-urile.

zaNNytongue

| Claulex a răspuns:

Banii nu pica din cer, ei reprezinta rodul muncii, munca traducandu-se cu + valoare iar banii - rasplata materiala a serviciilor oferite. Asa ca daca nu muncesti sau produci ceva, nu ai cum sa castigi bani. Reclamele de pe net - castiga bani acasa - sunt niste povesti, nu prea ai cum sa castigi bani de acasa asa de usor daca nu aduci ceva folositor celorlalti.