Da, eJobs, BestJobs, si alte site-uri cu locuri de munca. Daca erau site-uri care chiar te plateau decent doar ca sa faci chestionare sau sa te uiti la videos era toata lumea pe ele nepoate. Dar ghici ce. Daca ai noroc poate scoti cateva sute. Poate.
Informeaza-te despre drop shipping, este o metoda relativ usoara de facut bani cu o investitie minima.
https://www.shopify.com/blog/what-is-dropshipping
Poate te ajuta
Nu exista site-uri de făcut bani, doar sa răspunzi la sondaje etc pentru o nimic toata, nu faci nimic cu astea. Se pot face bani online dar e nevoie de multa munca, la fel ca in orice afacere. Apucă-te de exemplu de un blog de nișă (sa fie ceva care îți și place ca sa îți fie ușor să scrii in mod contact) și apoi cu timpul ( după ce muncești ce îți sar capacele bineînțeles) sa reușești să îl crești bine de tot și să monetizezi cu google adsense sau programe asemănătoare. Înscrie-te într-unul sau mai multe programe de afiliere și începe să promovezi produsele respective, vei avea un comision la fiecare vânzare. Sau apucă-te sa faci și să crești bine de tot un canal de Youtube. Sau apucă-te sa faci dropshipping ( dar vezi că un magazin online nu îl poți face pe persoană fizică, ai nevoie de firma de la început). Idei sunt multe, se pot face bani online dar nu e ușor. Tre sa înveți marketing online și să muncești de îți sar capacele. Siteuri de făcut bani ușor nu exista.
Dap, cineva iti ofera un pachet de dropshipping, te seaca de bani si tu nu castigi nimic.
Mi-ai trimis un hanorac de alta culoare. Te dau in judecata in drept civil. Ce faci atunci? Dai faliment sau platesti avocatii opt ani de zile?
Sau: dupa o luna pantofii s-au stricat. Aceeasi poveste.
în general câștigă cei care vând kituri de dropshipping, dropshiperii rar câștigă.
Păi în primul rând fata nu a zis la ce se pricepe. Că dacă nu se știe cu blog-ul și cu adsense din google, nu are canal de Youtube și nu se pricepe la vânzări, n-a rezolvat nimic. Dacă e într-un sat unde abia are internet la telefon, a terminat alea 4 clase obligatorii după care s-a lăsat de școală și abia acum a descoperit TPU n-are nici o șansă (acum vezi și tu că am exagerat puțin, să nu mă cerți însă cam asta e ideea).
Pai sa raspund la sondaje si mi-as dori sa fac si bani online daca intr-adevar exista siteuri serioase
Faza cu dropshipping-ul e „relativ ușoară" doar în clipurile de pe TikTok. În realitate, e un job de marketing full-time unde „investiția minimă" se duce rapid pe reclame care s-ar putea să nu-ți aducă nicio vânzare. Să vinzi produse chinezești cu adaos pe o piață deja saturată nu e deloc „ușor".
Scutește-ne de elitismul ăsta de doi lei. Ai inventat un profil de „user cu 4 clase la sat" doar ca să pari tu superior și să desființezi sfaturile Xenei. Poți să ai și facultate și tot să nu știi care site-uri de micro-tasking sunt scam și care nu. Ataci un om imaginar în loc să ajuți cu ceva concret.
Mrkta007 întreabă: