Întrebare recomandată | Rizer a întrebat:

Vreau si eu mai multe detalii despre tichetul CORA, si despre cardul CORA.De exemplu, am vazut in brosura CORA, un laptop care are pretul unitar de 1400 de roni si prin tichet Cora il pot cumpara la 1200 de lei. Explicati-mi cum sta treaba asta cu tichetul? Si cum se procedeaza? As dori si in ceea ce priveste cardul mai multe informatii!

8 răspunsuri:
| Rizer explică:

As vrea date concrete persoane care au utilizat un asemenea tichet, si un asemenea card! Unde se face mai bine spus? In incinta magazinului? Se face prin intermediul unei banci? Asta nu inteleg eu! Nu vreau statistici de pe net sau de pe forumuri! Vreau pareri de la cei care au incercat.

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Ce legatura are tichetul cora cu categoria Dragoste si Sex?

| Rizer explică (pentru supradozadenebunie5):

Spre surprinderea ta am publicat aceeasi intrebare la categorie potrivita, si are ceva timp de can e publicata, si am raspunsuri 0! Nici macar 1! Asa ca m-am gandit sa o public aici, ca categoria e mai vizitata vad ca! Si vad ca lumea raspunde total pe langa subiectul intrebarilaughing

| supradozadenebunie5 a răspuns:

1. ''Tichetul Cora este un bon de reducere valabil in hipermarketul emitent dupa 7 zile de la obtinerea lui, timp de 14 zile''. Concret, la cumparaturile efectuate in 02.02. 2011 am primit un tichet Cora pe care-l pot folosi in intervalul 09.02. 2011 – 23.02. 2011. Daca am mai multe tichete, le pot folosi pe toate odata la cumparaturile viitoare (singura conditie este ca fiecare tichet prezentat la casa sa fie in intervalul de valabilitate specificat).
2. Problema „50% rambursat la al doilea produs cumparat": Pui in cos doua produse identice, le platesti integral la casa si primesti un tichet cu valoarea reducerii, tichet pe care-l poti folosi in intervalul specificat.
3. Personal nu cred ca astept 7 zile deoarece calitatea de client fidel presupune ca revin periodic la cumparaturi.

E luata de pe net si iti zic si cum se numeste siteul(Forum Cora).Am vazut si eu inainte sa public intrebarea.Cu toate ca m-am interesat inainte sa postez o intrebare ca sa nu o adresez degeaba! Am nevoie de date actuale, nu din 2011 ca deja au trecut 2 ani de cand e publicat anuntul ala pe forum.As vrea parerei concrete si anume persoane care au folosit tichetul Cora si persoane care si-au facut un card Cora! Nu vreau de pe net, caci de pe net pot sa gasesc si eu! Imi pare ine ca totusi te-ai deranjat sa dai un raspuns, dar nu e un raspuns bun si mai ales asteptat de mine!

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru Rizer):

Da siu ca este luata dupa net, eu incercam sa te ajut.Nu am tichet deci nu stiu cum sta treaba, dar de ce nu incerci sa te duci sa intrebi direct super market sunt oameni pusi acolo special ca sa discute cu clientii, Card cora am si eu si este vb despre niste puncte pe care le acumulezi prin cumparaturi adica cumperi ceva la casa dai cardul si se acumuleaza niste puncte iar cu punctele acelea poti sa iti iei anumite produse sau reduceri la anumite produse, mai mult nu te pot ajuta imi pare rau.

Si cardul l-ai facut in Cora? Trebuie sa cumpar pentru inceput reun produs sau ceva ca sa mi se faca cardul sau daca merg direct acolo mi-l pot face fara sa achizitionez ceva? Stiu ca s-au facut la mine in oras in perioada cand s-a deschis magazinul dar nu stiu acum daca se mai pot face! L-ati facut cand s-a deschis magazinul? Sau dupa? Este ceva timp de cand s-a dschis Cora la mine in oras si auzisem un zvon ca nu s-ar mai afce carduri! De asta sunt nelamurita! Dar voi merge direct la sursa si voi cere lamuriri!

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru Rizer):

Nu cardul cora poti sa ti-l faci cand vrei tu nu trebuie sa cumperi nimic pentru ca sa iti faci card din cate stiu eu. dupa ce iti faci card cora mergi normal la cumparaturi in cora si cand ajungi la casa sa platesti dai cardul de fiecare data si iti da niste puncte in functie de cat ai cumparat si ce ai cumparat si la o anumita perioada de timp dupa ce se acumuleaza mai multe puncte poti sa iti iei anumite produse sau sa ai reducere