| therock030891 a întrebat:

Salutare TPU, vin cu niste cerinte la voi poate aveti experienta pe piata sau poate detineti vreo afacere..detin un spatiu de joaca pentru copii intr-un oras de 40.000 locuitori, in total sunt 3 locuri pe zona..cand am fost 2 a fost totul ok, pretul la celelalte doua locuri sunt 600 si 650 lei pentru o petrecere de 3 ore fara animatori sau mascote, doar cu decor sin baloane inclus si vesela..noi la 600 lei oferim pictura pe fata,vata de zahar,jocuri cu copiii, decor cu personaje disney arcada de baloane, vesela,. dupa care avem pachetul la 700 cu tematica preferata(background cu ce vrea copilu diferite teme) si totu inclus de la pachetu de 600, dupa care avem pachetul de 800 totul inclus ca in primele pachete dar includem si o mascota..Totusi au inceput sa scada aniversarile, spatiul nostru chiar daca e de 150 mp dar este cel mai dotat cu cele mai multe chestii.ce strategie ar fi indicata? Sa adaugam ceva? Sa scadem la pret?

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu e vorba de pret aici ca nu sunt mari bani sau vreo diferenta semnificativa. Daca descrierea serviciilor este corecta, e clar ca oferiti o calitate superioara fata de concurenta din zona voastra. Problema este reprezentata de reclama. Adica nu aveti suficienta reclama. Investiti in marketing!

| Maskatu a răspuns:

In primul rand as fi curios ce recenzii aveti, care este feedbackul clientilor? Pe Google Maps ce notă aveți?

Am apelat și eu la un astfel de loc pentru a serba ziua copilului. A costat undeva la 1400-1500 de lei pentru 3 ore dar am avut 3 oameni prezenti permanent, care s-au ocupat de copii.

Din ce scrieti dvs, oferta este bogata. Probabil ca problema nu este la dvs adica la ofertă ci la cerere. Dupa ceva timp ar trebui ca locatia sa se promoveze singura prin recomandari. Daca nu... apelati la marketing... pliante, reclame pe retelele de socializare. Facebook este foarte ieftin adica 20-40 de bani afisarea. Cu 400-500 de lei acoperiti acel oras si se duce vestea.

Altfel intrebati oamenii care au fost daca le-a placut, poate aveti ceva ce nu este pe placul lor, nu stiu... presupun. De aceea intrebam de recenziile de pe Google care uneori sunt foarte tăioase.

| therock030891 explică (pentru Maskatu):

Avem 50 de recenzii, celalalt spatiu doar din vorba in vorba pentru ca sta proprietara si se ocupa personal, noi momentan suntem in strainatate si avem doua angajate care se ocupa.Dar si cauza ca angajatele nu stau mult pentru ca is tinere si nu gasim le cineva de incredere si la cateva luni se plictisesc si pleaca.dar ca reclama pe Facebook ce sigerati care ar fi mai ideala? Am mai facut pe Facebook dar nu stiu cat de buna e reclama