anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se pare că unele lucruri sau lucrări pot deveni în sfârșit vizibile așa cum este și ( Linia de tren 509 Verești-Leorda-Botosani) în care a primit undă verde spre reparații.
Acum vă întreb oare când vom începe să aduc la viață legendara linie de tren (Săveni-Dângeni-Dărabani)?
Sunt sigur că aveți poate rude, neamuri, frați, verișori, socrii, oameni dragi pe care ar trebui să mergi pe alte rute ca să ajungeți la destinație, să schimbați o grămadă de mijloace de transport și multe altele.
Nu ar fi mai simplu să încep să aducem la viață acest lucru.
De mic copil visez și am promis că voi găsi o cale să aduc această legendă la viață indiferent câți ani îmi va lua.
Eu sper că poate nu acum dar poate cândva primăriile sau CFR va accepta să aducem înapoi această linie la viață adică dacă în alte părți se poate însemnă că și aici se va putea doar să-ți dorești și să numai fie considerat un loc de paragină sau pustiu.
Nu trebuie neapărat să fie admirația politici ci un mod plăcut în care să faci conexiune cu cei dragi mai simplu, mai eficient și mai frumos.
Eu sper că se va vrea în următorii ani ca acest proiect prăfuit să fie adus la viață și făcut cu cap, cu grijă și pas cu pas.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Totul depinde de interesul economic, de bani.

| Legenda1 a răspuns (pentru Bula):

Cu atitudinea de delăsătoare din Romania sigur numai facem nimic, multe linii și stații de tren care au fost abandonate de 150 de ani și totuși după 50 de ani s-a pus în funcțiune!
Trebuie doar să numai fim atât de delăsători și să muncim pentru țara asta atât!
Eu muncesc pe bicicletă câte 7/8 pe zi și nu mă plâng și am parte și de un salariu decent dar îmi doresc da îmi doresc, fac ceva, da fac, dar cu atitudinea lasă să facă altul atunci niciodată nu vom avea o țară ca afară!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Trecem peste nevoile tale persoanale... ce impact economic are legendara linie Săveni-Dângeni-Dărabani ca sa aiba vreun sens investitia?

| Legenda1 a răspuns (pentru suntserios):

Nu ai vrea să nu te smiorcăi și să încerci să vii cu o soluție?
De ce ne-am învățat să așteptăm să facă altul așa niciodată nu vom crește ca țară și întotdeauna vom da vina pe alți când de fapt vina este doar a noastră!
Ai încercat să cauți care poate fi beneficiile, sau că putem atrage turiști, sau că putem dezvolta o linie veche în ceva nemaiîntâlnit?
Da mulți vă place doar să veniți cu scuze și atât!

| suntserios a răspuns (pentru Legenda1):

In primul rand nu m-am smiorcait... am pus o intrebare relevanta in contextul dorintei tale ...la care vad ca nu ai un raspuns.

2. Daca nu vrei sa astepti sa faca altul atunci strange finantare si fa toata treaba asta in regim propriu, investesti tu in calea ferata si apoi vezi de unde scoti profitul sau macar investitia.

3. Nu, nu am cautat. De ce sa caut eu cand propunerea si dorinta este a ta? Si nu cred ca trebuie sa caut prea mult, nu vad ce turism s-ar putea face intr o zona de campie, cea mai saraca din Romania si cu zero interes turistic.

| johnnny123 a răspuns (pentru Legenda1):

Păi mai întâi spui "Am promis că voi găsi o cale să aduc această legendă la viață indiferent câți ani îmi va lua" și apoi reproșezi unor necunoscuți de pe net că nu găsesc soluții la problema ta? Nu tu ai promis că te ocupi de asta?

Și eu am promis în copilărie că voi face nivelul de trai din România la fel ca în Elveția. Așa că nu te mai smiorcăi și vin-o cu o soluție la problema mea.

| Legenda1 a răspuns (pentru johnnny123):

Hai dispari de pe întrebarea mea!

| gabicoo a răspuns:

Vise. Ăștia nu sunt în stare, sau nu vor să finanțeze realizarea în integralitate a autostrăzii A7 - care ar scoate Moldova din sărăcie (nu exagerez cu nimic când spun asta). Iar tronsonul Pașcani - Siret nici măcar nu a fost prevăzut în proiect (exista doar in capul lui Gheorghe Flutur) și tu vrei să refacă o linie din nordul județului Botoșani?

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și nu uita: podul metalic de cale ferată de lângă Săveni a fost tăiat și dus la fier vechi, prin 2011 de unul din Salcea, județul Suceava. Pentru faptă a luat doi ani cu suspendare (mai avea și alte dosare cu trafic de țigări și posesie de armă cu glonț - dar s-au contopit pedepsele) și a plătit 500 milioane de lei vechi cât a fost evaluat prejudiciul. El a scos din vânzarea fierului vechi de patru ori mai mult.

| Legenda1 a răspuns (pentru gabicoo):

Doar știți să veniți cu scuze dar cu soluții când veți veni?

| gabicoo a răspuns (pentru Legenda1):

Tu cui îi faci reproșuri? Mie? Sunt eu cumva la conducerea țării?

| Legenda1 a răspuns (pentru gabicoo):

De ce răspundeți dacă nu cunoști contextul, ca să vă aflați în treabă, vreau să răspundă oameni raționali nu rupți în ***!
Am nevoie de oameni competenți nu de tăntălăi ca voi, hai valea!?

| johnnny123 a răspuns:

Nu știu câți pasionați de "legendara" linie de tren "Săveni-Dângeni-Dărabani" vei găsi aici.

| Solane a răspuns:

Darabani! Nu Dărabani. Daca esti din zona, cum ai putut gresi?

| Legenda1 a răspuns (pentru Solane):

Hai sictir

| Solane a răspuns (pentru Legenda1):

Serios?
Vad ca si pe ceilalti ii injuri. Daca esti asa de destept, de ce nu vorbesti civilizat?

| Legenda1 a răspuns (pentru Solane):

Hai sictir jeg

| StimabiluI a răspuns:

E cam greu la cum se mișcă statul în ziua de azi. Tu gândește-te că nu sunt în stare să facă un aeroport în cea de-a doua aglomerație urbană a țării (Galați -Braila), cu atât mai puțin să facă o linie de tren între două sate.