Lasa-le dracu de capsuni, strange bani si pleaca de acolo, mergi inapoi in tara si invata o meserie,(ospatar, bucatar, frizer, mecanic, orice) aia e sclavie, am fost si eu in Germania, in mai multe orase, am lucrat in fabrici si mai aveam putin si faceam cancer de la mediul toxic si aer radioactiv(se ardea mult cauciuc, plastic si alte materiale la temperaturi mari).
Nu zic sa pleci direct acum, nu vreau sa te descurajez, dar fa-ti un plan sa scapi din locul ala si sa faci ceva mai usor, ceva mai placut si sa nu te chinui, zic pentru binele tau, tu faci cum crezi. Bafta
Sunt aici doar pentru două luni, nu i un capăt de lume … sunt aici pentru a face bani pentru un atelier de detaling, mai am nevoie de ceva dar nu am mai avut răbdare să îi fac în România deoarece dura mai mult
Aa, asa da, doua luni nu e chiar asa de rau, ce sa zic, spor
Pun pariu ca lucrezi printr-o firma intermediara si iti iau multi bani din buzunar din salariul tau si mai pun si presiune pe voi sa va grabiti.
Nu nu, e totul ok aici … suntem direct la sursa, altfel de unde 4, 70€ PER lădiță …
Pai uite, incearca sa nu pierzi timp cu cele stricate - arunca-le direct la gunoi fara sa le mai sortezi prea mult.
Muta caruciorul mai des intre randuri ca sa reduci pasii inutili.
Oricum, regulile astea-s cam proaste... dar cine-s eu sa judec?
Spor la cules!
Mulțumesc ????
Stefiiiiiiii2828636229 întreabă: