| Alina12389 a întrebat:

Va rog frumos spuneti-mi ce asta funda?

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Funda este o rasplata pentru un raspuns folositor.ca sa poti da funda trebuie sa apesi pe pamblica din stanga raspunsului ales castigator apoi dai pe ok.Succes!

7 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Un pericol moral!

| Ralluca25 a răspuns:

Când iți răspunde cineva iar răspunsul ți se pare calumea îi dai o fundă în semn de mulțumire.

| Manuela15 a răspuns:

Funda e pentru castigatorul tau de la intrebare adica daca pui o intrebare pe TPU si si mai multi pun raspunsul tu il alegi pe cel castigator si i pune o funda adica ca raspunsul castigator acum ai inteles ce e funda?

| Laura1402 a răspuns:

Funda este cand un user iti alege raspunsul tau ca fiind castigator.(Cel mai bun raspuns la intrebarea respectiva).Si tu poti da funda, se afla"Alege acest raspuns ca fiind castigator" in partea dreapta a fiecarui raspuns.

| anonyma15 a răspuns:

Daca cineva iti da un raspuns care iti convine ii dai o panglica (dedesubt de raspuns ai folositor, nefolositor...si ultimaa chestie ii o panglica portocalie
imi dai mie fundita?

| REbEluTzU a răspuns:

Buna happy.
Pei funda e un "premiu" asa zis ea se salveaza la fiecare profil si se face un punctaj tongue.

| Rolicuzu12 a răspuns:

Funda este o fundita mica portocalie care eu dai unui copil barbat etc daca te lamureste la intrebarea ta.
Funda si mie daca te-am lamurit

Întrebări similare