| Adyiasi96 a întrebat:

(Work and Travel): Salut TPU! Am intrat pe site-ul Work&Travel sa ma interesez de ofertele lor dar nu au suficiente detalii pe site. Ati putea sa imi spuneti daca stiti care-i treaba cu transportul? As vrea sa ma duc pe timpul verii in SUA si am auzit de la cineva ca biletul dus ti-l platesc ei, dar pe alte site-uri zice ca primesti reducere la biletul de avion(de aici deduc ca il platesc eu), deci e gratis sau nu? Aveti idee, cat costa biletul de avion dus (daca nu e gratis)? Aa..si inca ceva. Iti cauta ei de munca? Daca da, dinainte sau cand ajungi? Multumesc mult! Ofer funda celui mai complex raspuns!

Răspuns Câştigător
| marusyo a răspuns:

Salut! De unde esti? Cel mai bine e sa mergi la un birou al unei companii care se ocupa cu WAT(american experience-cu care ma duc si eu sau student travel).
In legatura cu transportul, ti-l platesti tu biletul de avion care variaza in functie de destinatie dar poate ajunge undeva la $1000 dus-intors. Poti primi intr-adevar o reducere.
In legatura cu locul de munca, ai 2 variante, ori mergi pe varianta SELF adica ai tu un job si platesti taxele programului mai putin, sau mergi pe varianta lor care iti cauta loc de munca, dar tu dai un interviu, si platesti taxa de program cam $1000!
Daca mai ai alte nelamuriri, intreaba! happy Bafta