| AchimNicolae a întrebat:

Am goblenuri cusute manual înrămate și aș vrea să le vând și nu știu unde, mă puteți ajuta, îndruma! Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| 19flo79 a răspuns:

Parerea mea este că ar fi bine să mergi Duminica în zona de obor sau târg unde merge multă lume să cumpere tot felul de "prostioare" și vezi dacă sunt goblenuri și la ce prețuri REALE se vând.
Mergi apoi în oraș la magazine de artizanat și antichități și vezi dacă există și se vând goblenuri.
(așa iei contact direct cu oamenii și cu piața reală din jur)
În paralel "sondezi" și online-ul...

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu le cumpără nimeni, oamenii nu au bani de paine, si acum depinde la ce preturi le vinzi, daca sunt ieftine mai gasesti daca sunt foarte scumpe stai cu ele ca nu are lumea bani, iar cei cu bani sunt la mare sau in Grecia Turcia Spania, românii in țările acestea bîntuie.

| AchimNicolae explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu știu preturile, am văzut că diferă în funcție de mărime și alte criterii! Mulțumesc pentru sfaturi!

| Jessica1235 a răspuns:

Bună le poți vinde pe Vinted, olx nu prea îl recomand că e plin de oameni care vor să te fure!

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Poţi vinde pe Olx, în general acolo sunt lucrurile vândute de oameni obişnuiţi, poate poate găseşti un cumpărător. Funda?