mira
| mira a întrebat:

Armonie, virtuozitate, glume muzicale, divertisment elegant a oferit aseara orchestra Johann Strauss in cadrul concertului "Craciun vienez". Pacat ca organizatorii nu au intregit atmosfera macar cu un brad pe scena, daca nu cu mai multe elemente de fast.Si cand te gandesti ca la Sala Palatului in fiecare seara sunt concerte dedicate Craciunului! Oare pretind eu prea mult?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Chiar intr-o coliba cantat, Strauss va ajunge la inimile noastre. Ce importanta avea bradul daca sufletul tau deschis muzicii s-a desfatat? Are si fastul importanta lui insa e nimic in raport cu unicitatea momentului.Caci, iata, eu n-am avut inca sansa sa ascult pe viu o orchestra vieneza.Sarbatori fericite si numai ganduri bune iti trimit!

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nefiind din Bucuresti, nu pot decat sa ma zgarii pe ochi ca n-am putut vedea acest concert. Mai ales ca, din cate am vazut la stiri, din cauza inzapezirii autocarului, a fost un pic mai special din pdv al costumelor.
In privinta organizatorilor, chiar crezi ca mai au ei timp de pus brazi pe scena Salii Palatului?
Brazii se pun la Parlament, ca acolo depune "Presedintele Iubit" juramantul!
Sala Palatului e doar locul unde cunoscatorii se duc sa asculte muzica adevarata cu iluzia ca traiesc bine.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nefiind din Bucuresti, nu pot decat sa ma zgarii pe ochi ca n-am putut vedea acest concert. Mai ales ca, din cate am vazut la stiri, din cauza inzapezirii autocarului, a fost un pic mai special din pdv al costumelor.
In privinta organizatorilor, chiar crezi ca mai au ei timp de pus brazi pe scena Salii Palatului?
Brazii se pun la Parlament, ca acolo depune "Presedintele Iubit" juramantul!
Sala Palatului e doar locul unde cunoscatorii se duc sa asculte muzica adevarata cu iluzia ca traiesc bine.

mira
| mira explică:

Povestea cu costumele ramase in autocar s-a intamplat la concertul din 16 dec.Eu am avut noroc de o orchestra foarte eleganta.Sigur ca mai importanta decat decorul este insasi calitatea muzicii.Totusi oriunde in lumea larga daca se organizeaza un concert de Craciun exista un interes pentru un decor adecvat.