| deny25 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Caut o colinda foarte induiosatoare. Care sa ii faca pe cei din jur sa planga. Anul trecut am avut ceva " Nici-o sarbatoare-n lume" este foarte frumoasa. Genul acesta de colind caut. Sa fie foarte puternic si emotionant. Va multumesc mult si sarbatori fericite tutror.

Răspuns Câştigător
| recrutul a răspuns:

Uite colindul care imi place cel mai mult...http://www.youtube.com/watch?v=wKteLR2X3fw&feature=related

6 răspunsuri:
| recrutul a răspuns:

Multumesc Deny, mai asculta si alte colinde cu Pomohaci, eventual si pricesnele, o sa iti placa sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce sa planga lumea in loc sa fie fericita de sarbatori? poti canta la o nunta; Deschide gropare mormantul? sau ecaterino vedete-as moarta? cum sa colinzi colinde lacrimogene?

| ninaelenadobrev a răspuns:

Noapte de vis am plans cand l-am ascultat.

| deny25 explică:

Multumesc tuturor.
Mirela, recrutul si Yna v-as da la toti trei fundita. sunt superbe.
Crinu, fiecare avem pareri diferite. si daca chiar esti atat de curios, e nevoie pentru un proiect nu doar o simpla colinda de craciun. Un singur sfat: data viitoare cand lasi un comment, asigura`te ca nu folosesti un limbaj neadecvat; chestia cu " deschide gropare mormantul si ecaterino..." e o adevarata copilarie. Maturizeaza`te te rog frumos. Oricum, iti multumesc pentru osteneala de a scrie.
elenanina, nu e tocmai ceea ce cautam. multumesc oricum.

Fundita. pentru colinda lui Cristian Pomohaci care e superba, merge la recrutul.