anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este locul cel mai fumos in care ati fost in vacanta?

10 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Santorini. E insula greceasca cea mai specaculoasa dintre toate.La un moment dat, vazand de sus Mediterana, marea cea de topaz, am avut impresia ca insula e suspendata de -a dreptul de cer! Ma asteptam, din clipa in clipa, sa apara alaiul de zei!

| Lora a răspuns:

Vara asta m-am cam plimbat am fost in Ungaria, Austria, Germania iar acum sunt in Franta

| pwp a răspuns:

Poiana brasov iarna
vara in navodari, hanul piratilor

| RXN a răspuns:

Sibiu. Orasul ala e genial, e curat, plin de monumente istorice, muzee, galerii de arta, stradute medievale, e genul de oras in care nu m-as plictisi niciodata.Am fost acum doua veri si am ramas profund impresionata.Singura parte proasta, am stat doar 3 zile acolo.

| AndreeaP99 a răspuns:

Pai baile felix mi-a placut cel mai mult din cauza nuferilor si locurilor minunate

| Adina_4189 a răspuns:

Locul in care am primit cadoul de la prietenul meu, de majoratul meu, noaptea, pe dealul la poalele caruia ii este orasul nostru, printre iarba mare, la o masa romantica, cu trandafiri, mancare facuta de el, vin, lumanari...afara in natura si ca fundal era linistea, stelele, luna si luminile orasului. happy A fost cel mai frumos loc si lucru din aceasta vacanta.

| FabuloasaRO a răspuns:

Venetia, fara doar si poate. Este un loc magnific, incarcat de simboluri intr-un fel misterioase pentru un om care viziteaza acest oras pentru prima data, iar transportul pe apa (gondolele, dar si "autobuzele" lor pe apa, care se numesc vaporetto) este pur si simplu minunat - chiar daca putin cam scump - in jur de 6 euro o calatorie, iar plimbarea cu gondola 100 euro o ora, insa este frumos. In perioada Carnavalului, in februarie, Venetia se transforma efectiv intr-un loc magic, in care toata lumea poarta o masca si isi permite, vreme de vreo doua saptamani, sa fie oricine isi imagineaza. Merita sa vezi acest oras!
Raspuns oferit de http://www.fabuloasa.ro/

| Bessame a răspuns:

Amsterdam! Diferit de Italia spania si alte tari! Ai ce vedea! E superb

| Katherine † Pierce a răspuns:

Macedonia... Mi'a placut pentru ca este curat si oamenii sunt foarte de treaba happy

| ellaella a răspuns:

Pentru mine, Egipt. E frumos, e deosebit contrastul intre complexele turistice si viata din afara. Marea Rosie e superba iar fauna ideala.

Întrebări similare