anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele 7 arte?

17 răspunsuri:
| happy.....withoutyou a răspuns:

1.sa iubesti...
2.sa ierti...
3.sa intelegi...
4.sa ai grija...
5.sa zimbesti...
6.sa traiesti...
7.sa apreciezi toate la justa lor valoare, pentru ca nimic nu se intimpla fara sens si continuari...

| JustMeFlory a răspuns:

1. Literatura
2.Muzica
3. Sculptura
4. Teatrul
5. Pictura
6. Fotografia
7. Cinematografia
Desi personal cred ca ar fi mai multe...

| Brigitta a răspuns:

Stiam de 6 : arhitectura, sculptura, pictura, muzica, dansul si poezia (sau literatura).

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cele 7 arte sunt; pictura, sculptura, arhitectura, muzica, dans, poezie, cinematografie.

mira
| mira a răspuns:

Stefan a raspuns corect.Nu intamplator cinematografia este numita"a saptea arta". Arta dansului se mai numeste si coregrafie.Aceasta nu este singura clasificare si numerotare a artelor, dar este acceptata de cei mai multi.

| Nastia a răspuns:

Am inteles ca si literatura e o arta, ...eu una cred ca ar trebui sa faca si ea parte din arte

| shishilik a răspuns:

Iubesc artele astea :X

| JesterRO a răspuns:

Good_girl_gone_bad, literatura intra la poezie... e o arta pentru ca scrii cat mai succint si exprimi un sentiment cat mai revelator etc.

| alexshobyx a răspuns:

Wrong jester... poezia este inclusa in literatura...deci cele 7 arte:
literatura, muzica, scupltura, arhitectura, cinematografia, coregrafia, pictura. personal cred ca sar mai putea adauga si prelucrarea fotografiilor in photoshop laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.arhitectura 2.sculptura 3. pictura 4.muzica 5. poezia 6. dansul 7.filmul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si teatrul unde e fratilor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. arhitectura

2. sculptura

3. pictura

4. muzica

5. poezie

6. dans

7. film

| Nightcrawler a răspuns:

1. Literatura
2.Muzica
3. Sculptura
4. Teatrul
5. Pictura
6. Fotografia
7. Cinematografia
8. Jocurile VIDEO ( deoare contine toate cele 7 arte )

| Marian_Rughinis_1986 a răspuns:

1. Literatura
2. Pictura
3. Sculptura
4. Arhitectura
5. Coregrafie
6. Muzica
7. Cinematografie

| altul123 a răspuns:

Conceptul de cele 7 arte (initial numit arte liberale pentru ca erau specifice "oamenilor liberi") vine din Grecia antica. Ele sunt: gramatica, retorica, logica, aritmetica, astronomia, muzica si geometria.Denumirea de "cele 7 arte" e data de Martianus Capella in secolul 5 si incetatenita (aici o pictura din sec 12 http://majorchangeacademy.files.wordpress.com/2009/07/artlibma.gif). In zilele noastre, evident, avem mai mult de sapte arte printre care si seturile de cate 7 postate mai jos :-)

| Albu_Cristian_1996 a răspuns:

1. Gastronomie
2. Sculptura
3. Pictura
4. Muzica
5. Literatura
6. Dansul
7. Filmul