Încep primele tururi ghidate din acest an organizate de Fundația Calea Victoriei

Încep primele tururi ghidate din acest an organizate de Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei îți pregătește în această primăvară surprize fresh și delicatese culturale, care te vor umple de energia unui nou început.

Pentru că vremea se încălzește, am programat pentru tine primele tururi ghidate din acest an, cu istoricul Anita Sterea, o oportunitate fantastică să descoperi istoria orașului în care locuiești, să-i descifrezi misterele și să afli povestea personalităților care l-au construit. Și dacă nu știai, Fundația Calea Victoriei este primul ONG care a organizat astfel de tururi ghidate în București, în urmă cu 15 ani, pentru că am înțeles cât de valoros este patrimoniul nostru și cât de important este să avem grijă de el.

Primul tur va avea loc în 23 martie - Descoperă Calea Victoriei, după care urmează Descoperă zona Capitale – Dorobanţi, din 28 martie, iar în prima săptămână din aprilie, în data de 4, vei avea ocazia să descoperi Cartierul Armenesc.

Tot în prima lună de primăvară am programat cursuri noi, unele dintre ele susținute de lectori care au intrat recent în echipa noastră de colaboratori.

Din 15 martie, cercetătorul independent Mario Barangea te așteaptă la atelierul Istoria Sufletului, iar arhitectul Augustin Ioan ți-a pregătit un curs nou-nouț intitulat Cum să înțelegem arhitectura contemporană?

Dana Hogea, profesionist în industria publicității și în comunicare, te așteaptă la Marketing de Succes pentru Antreprenori din 18 martie, iar Tudor Vișan-Miu a pregătit un alt curs despre istoria României – Dinastia Coroanei de Oțel și făurirea României Moderne, din 21 martie.

Ștefan Colceriu este pregătit să te conducă într-o călătorie în Antichitate prin texte celebre, din 26 martie, iar Adelaida Zamfira te așteaptă să afli de ce este nevoie de un teatru comic, din 27 martie, la Atelierul de teatru: terapie prin comedie.

Programul complet din luna martie, de la Fundația Calea Victoriei, cuprinde atât cursuri care se desfășoară fizic, la sediul din Bulevardul Dacia 78, dar si online, pe Zoom, despre: feminitate, istoria artei, teatru și terapie, educație financiară, gândire critică, arhitectură, marketing, argumentare, istoria României, religie și comunicare

Toate detaliile despre cursurile și evenimentele din luna martie organizate deFundația Calea Victoriei sunt pe site-ul https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

 

Fundația Calea Victoriei este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 16 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 150 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori și au fost promovați în mass- media. Ne mândrim cu peste 90 000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 15.000 de tineri care au beneficiat de burse.

1 răspuns:
| Dragobeta a răspuns:

Wow, ce tentant!

Întrebări similare