Pai, ori sa te reprezinte... static, ganditor, sau facand ceva folositor si surprins cu obiectivul, ca atare! Sau sa arati ca ai ceva talent si intuitie, si stii sa surprinzi...cate ceva, cateoadata! Si, normal, si crestineste, ca pe aproapele nostru, cred ca si noi putem spune ca te iubim!, dar strict platonic!, evident!, nu?!
Nu stiu cand ai trimis acest strigat spre lume, eu abia acum il citesc... Dar nu cumva l-ai aruncat in eter aseara? Pentru ca aseara eram in gradina, soarele apunea, norii se colorasera in sange si aur, zgomotele satului se estompasera si deodata peste atata pace a trecut o adiere blanda ce a infiorat frunzisul proaspat si mi-a fermecat inima cu o boare de duiosie...Atata blandete a firii...atata frumusete a lumii, atata echlibru si desavarsire mi s-au dezvaluit deodata...si asta numai pentru ca un suflet, undeva a trimis in eter un mesaj de iubire...Multumesc...
Cei de pe mandala.org au un proiect, "portret de pace". Faci o poza cu tine transmitand ganduri de pace si iubire in lume si o pui pe site. Ei aduna 10000 e poze si fac o mandala uriasa, pentru pace si iubire. Cred ca le-ai putea transmite si de acolo si ar primi 'oameni din lumea mare'.
Multumim. ce bine sa fim iubiti de 1 animalut mic, paros, si q dintii mari. sper ca ma iubesti doar platonic ca altfel se numeste zoofilie.
@harciog-frate, inteleg ca pe femei sa le ''iubesti''insa cu noi barbatii, ce ai?
NirvanaMihaela întreabă: