Daca vrei sa te impaci cu fosta ta iubita sa ii faci un video cu muzica si versuri nu ar fi cel mai potrivit pentru ca (daca) se va uita la video il va sterge sau il va lasa undeva si peste 5 minute va uita. Daca vrei poti sa pui asta " stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra. uneori poate cei mai importanti de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult de orice pe lumea aceasta ". Daca crezi ca nu este bine ceea ce ii face noul ei iubit incearca sa ii deschizi ochii va aprecia. Sa stii ca daca nu iti da atentie nu trebuie sa iti pierzi timpul. Bafta.
Iubirea este arhitectul universului (Hesiod).
Eu m-am nascut ca sa iubesc (Sofocle).
Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu... Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva (Rainer Maria Rilke).
Ideea este că nu contează ce îi spui, atâta timp cât o faci din suflet, şi părerea mea este că nu e neaparat necesar să spui un citat la sfârşit. Ai putea spune doar lucrurile simple prin care ai explicat cât de speciale trebuie să fie vorbele tale de la sfârşit şi ar fi de ajuns, dar este alegerea ta... ^^
Sper să vă împăcaţi cât mai curând! Xoxo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Cum vinatoru-ntinde-n cring
La pasarele latul,
Când ti-oi intinde bratul sting
Să mă cuprinzi cu bratul;
Si ochii tai nemiscatori
Sub ochii mei ramiie...
De te inalt de subtiori
Te-nalta din calciie;
Când fata mea se pleaca-n jos,
In sus ramii cu fata,
Să ne privim nesatios
Si dulce toata viata;
Si ca să-ti fie pe deplin
Iubirea cunoscuta,
Când sarutindu-te mă-nclin,
Tu iarasi mă saruta."
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
multa bafta in ceea ce vrei sa faci si ...recucereste-o
Nu prea cred ca trebuie sa-i pui un citat scrie cea ce simti tu cu adevarat in acel moment
Prietenia ta e ca o raza de soare in pustiu
sau
Tu esti prietena mea pentru ca imi place asa cum esti...eu gasesc in tine tot ce e mai bun, tu esti alinarea sufletului meu cand am nevoie de ceva, dar acum am nevoie de tine...
eu ti-am dat niste idei poti sa le dezvolti
succes sper sa inteleaga mesajul pe care vrei sa-l transmiti
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: