Văd că ţi-am dat idei, sugestii şi ai scris ce ţi-am spus. Mă bucur mult că te-am inspirat, nu mă aşteptam. Sper că te inspir în continuare. În primul rând, foarte interesantă ideea ta. În al doilea rând, universul paralel ar putea să se numească Pisiceea sau Dark Point, Dark Cats... Cam cum ar suna partea când ajunge în universul paralel:
"Tiffany se trezi şi se uită în jur, era ameţită şi confuză. Şi pe lângă asta, o migrenă o chinuia de ceva timp. Încercă să se ridice, fără rezultate însă. Căzu neputincioasă pe pământul rece şi începu să plângă. Atunci o umbră se văzu pe asfaltul acela atât de gri şi de simplu: era o pisică.
"Miau." a făcut pisica, uitându-se la ea cu o expresie inteligentă."
Sper că ţi-a plăcut, că te-am ajutat.
ƒiиεттч
Este din start o carte pierduta - cata vreme incepe cu ea gata moarta. Poate ar fi mai bine sa fie intr-o stare de transa din care sa poata iesi si intra in universul paralel de care vorbeai. Daca isi invinge dusmanii este bine, dar daca isi omoara prietenele este deja un personaj negativ pe care nimeni nu-l indrageste, chiar daca ulterior se imbolnaveste de schizofrenie. Posibil insa sa fie bolnava de schizofrenie si in felul asta isi omoara prietenele... dar asta iar nu este o abordare buna pentru ca este prea morbid. Ca sa nu copiezi pe nimeni eu zic sa citesti foarte multe carti inainte de a o scrie pe a ta.
Si eu vreau sa scriu o carte despre anatomia unei pietre, acum m-as muta cu cortul langa un rau de munte pentru inspiratie dar cred ca voi descoperi anatomia petului aruncat in natura.Si mai am multe idei, cu soriceii ce s-au dus la pescuit, cu doi preoti care s-au indragostit si sa se numeasca Brokeback Church...SI MULTE ALTELE DAR CRED CA MA VOI INDRAGOSTI MAI TZ SI VOI UITA DE TAMPENII.
ps parerea mea e buna