| Emitzu95 a întrebat:

Am un audi a6 si am o problema cu cititorul de cd-uri. Nu imi citeste niciun cd audio. Am citit mai multe forumuri, iar parerile is impartite: e vina cd-ului? e vina vitezei cu care scriu cd-ul? Ce marca trebuie sa fie cd-ul? Melodiile trebuie sa nu fie de calitate maxima? Va rog ajutati-ma si as prefera sa primesc un raspuns de la cineva care are la fe, l un cititor de cd-uri( nu la bord), preferabil cineva care are audi a6. Multumesc anticipat si voi premia cel mai argumentat raspuns!

Răspuns Câştigător
| akka4 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa schimbi magazia. sunt ieftine la mana a 2-a. eu pe a mea am dat 150RON si merge perfect.(Blaupunkt). cauti alta si nu mai stai sa faci CD-urile cu grija ca nu le citestewinking parerea mea.

4 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Nu are inportanta ce CD este. eu folosesc CD-uri din magazine la 1 leuwinking. merg perfect. doar ca nu pot pune MP3. in rest TRAK-urile merg OKwinking

| Emitzu95 explică (pentru akka4):

Da. Stiam oricum ca numai cele audio merg, dar chestia e ca nu mi le vede cititorul. scrie NO CD, iar in unele cazuri ERROR sad

| akka4 a răspuns (pentru Emitzu95):

Este o problema cu aparatul atunci atunci. incearca un CD original daca nici ala nu merge sunt probleme la aparat

| Emitzu95 explică (pentru akka4):

Cd-urile originale merg!

| akka4 a răspuns (pentru Emitzu95):

Cel mai bine ar fi sa schimbi magazia. sunt ieftine la mana a 2-a. eu pe a mea am dat 150RON si merge perfect.(Blaupunkt). cauti alta si nu mai stai sa faci CD-urile cu grija ca nu le citestewinking parerea mea.