Mda iti trebuie un cod de deblocare care este scris pe ultima pagina a manualului masinii probabil ca ai o minimapa cu niste carticele sau go la service sa te rezolve ei
Ai radioul parolat.Nu stiu daca asa ai cumparat masina cu cd-playerul sau l-ai cumparat ulterior.Ar trebui sa dai de parola. Daca utu ai cumparat,cauta in hartiile ce erau in cutie, daca asa l-ai cumparat, incearca sa dai de fostul proprietar.
Acolo nu scrie ca ar trebui sa pun parola, nu stiu ce are, e original cd-playerul, si eu sint primul proprietar al masinei
Nu
Ai cumparat masina cu tot cu cd-player sau separat? Eventual cauta pe net parole la acel tip de cd-player.De unde ai cd-playerul?
De unde ai cd-playerul? Ai cumparat masina cu tot cu cd-player sau separat? Eventual cauta pe net parole la acel tip de cd-player.
Nu l-am cumparat, asa era, am gasit doua coduri, dar nu merg, cind le scriu, nici nu reactioneaza ca as tasta ceva, scrie loked
Nu ai un service de Ford la tine in oras? Ar trebui sa mergi si sa ii intrebi. Poate te pot ajuta ei. Daca nu, cred ca solutia va fi sa iti schimbi cd-playerul...
Uite,am gasit un site ClUbFord unde unii au aceeasi problema ca si tine.Vezi,poate te ajuta cu ceva:
http://forum.clubford.ro/......wtopic.php
Ai reusit ceva?
Ai reusit sa faci ceva? Vezi ca pe site unu explica cum trebuie sa faci exact.
Dragon999 întreabă: