Pentru a putea sa iti depui dosarul la politie trebuie sa ai 18 ani impliniti. Si eu am facut scoala de soferi mai devreme, iar la o saptamana dupa ce am implinit varsta am luat examenul
Multa bafta!
Poti face scoala de soferi inainte. cu 3 luni(nu mai repede) de a implinii 18 ani. pentru ca, cand dai proba teoretica(sala) trebuie sa ai impliniti 18 ani.
Pai eu stiu ca poti incepe scoala de soferi cu 3 luni inaintea datii in care implinesti 18 ani. Cel mai recomandat sa te apuci de scoala cu 2 luni-1 luna jumate inainte de ziua ta pentru ca iti vor ramane in minte toate acele lucruri invatate acolo. Daca faci de la varsta de 17 ani al inceput vei uita iar la examen vei claca asa ca... Good luck
Nu se da carnetul la 17 ani regulamentul de anul acesta spune asa ca inainte cu 3 luni de a implini 18 ani te poti apuca de scoala de soferi iar la varsta de 18 sa dai examenul doar asa
Poti incepe sa faci scoala de soferi inainte cu trei luni de a implini 18 ani, dar examenul il dai la 18 ani si daca treci examenu ai carnetu de soferi daca nu mai faci o data.
Eu nu inteleg ce e atata graba, sunt si-asa destui incompetenti pe sosele. Nici nu stiti sa scrieti bine, da vreti sa conduceti. Rabdare, toate la timpul lor!
Cum reusiti voi astea de 18 ani sa luati asa usor permisul nu pot sa inteleg? Altii mult mai maturi ca voi oameni seriosi care stiu sa conduca si dau de mai multe ori examen pana isi iau permisul. Abia a implinit 18 ani si la o saptamana are si permis? De fapt ''prost sa fii noroc sa ai''cred ca asta e.
Inainte de 18 ani poti face asa. Cu vreo 2-3 luni inainte de duci la scoala de soferi si inveti si poti sa dia chiar de ziua ta examenulk
Nu, nu poti lua carnetul de sofer la 17 ani...asta se poate in america si in alte tari... sper ca ti-am fost de folos
Faci scola de soferi la catzi ani vrei tu iar la 18 ani te duci si dai examen
si daca iei examenul iti da carnetul de conducere
Nu! poti face scoala dar (sala) o dai cu 2 luni inainte si permisul il iei cu 3 zile pana la 18 ani! mult noroc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Dragon999 întreabă: