| simonafrumoasa a întrebat:

am facut de curand o mare prostie. un tip de la tara s-a oferit sa ma invete sa conduc pentru ca acum mi-am facut curajul sa fac scoala. no mie imi cam placea de tip si uitandu-ma la el i-am bulit masina. am intrat cu ea intr-un copac. ce sa ma fac? el a zis ca nu ii trebuie nimica ca se descurca sa si-o repare el mai vorbeste cu mine acum si chiar frumos dar ma simt foarte prost si nu stiu ce sa ma fac. ce s-ar cuveni sa ii dau?

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Uite ce-l caracterizează pe prietenul tău:http://www.crocodilul.ro/......_sefa.html
Iar tu în loc de maşină ar trebui să conduci un vehicul ca ăsta:http://www.funlink.nisi.ro/articol.php?articol_id=1

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa cuveni sa te duci la politie sa iti faca un dosar penal si sa nu mai ai voie sa iti iei carnetul, in locul copacului putea sa fie o persoana.

| neutrino a răspuns:

Cine-i hotul, cine-i prostul?

| WR104 a răspuns:

Ajuta-l sa repare masina sau vorbeste si tu frumos cu el, daca a zis ca se descurca sa o repare inseamna ca asa e sau ii e rusine de tine sa iti ceara bani, daca ai ar trebui sa ii dai ceva bani.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are asigurare! Stai linistita!

| simonafrumoasa explică:

Hei! nu ar asigurare la masina! si el e mai mare dacat mine si am intrat cu masina in copac uitandu-ma adanc in ochii lui si nu in fata la volan!

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru simonafrumoasa):

Pai ar trebui sa te duci pe la politie si sa le povestesti ca ai mers fara permis si meriti un dosar penal si suspendarea dreptului de a mai conduce un autovehicul. Nu aveai ce sa cauti la volan daca nu aveai permis sau nu erai in timpul scolii de soferi!

| Mihai089 a răspuns:

Putin amuzat rolling on the floor dar dc nu ai avut atentie? Dai niste bani sa isi repare masinabig grin

| selena05 a răspuns:

Sal! Macar un pupic si mii de multumiri laughing cel putin atat poti face tongue Nu stiu ce sa zic daca el a zis ca se descurca inseamna ca asa si este....doar e baiat mare nu?tongue Eu aveam un prieten pe la 18 ani dupa ce mi-am luat carnet de conducere i-am zis ca vreau si eu masina lui si m-a lasat intrucat ii placea tare mult de mine am mers 25 de km fara probleme insa la parcare in loc sa franez am accelerat si am intrat intr-o gramada de pietris ..rezultatul am spart baia de ulei.S-a suparat nitel si s-a plans mamei in vederea recuperarii pagubei, am uitat sa specific ca era prieten de familie (cu vreo 10 ani mai mare ca mine) mama i-a zis cand ai lasat-o pe mine nu m-ai intrebat deci descurca-te in final nu a muritwinking si s-a descurcat deci stai linistita mai ales ca el nu vrea nimic e baiat cu bun simt se descurca el happyO zi buna Bafta!