| Alexakos a întrebat:

Am intrat pe autoscout24.de la nemti. si am intrat asa la anunturi la range rover. si vad ca au si evoque. am zis sa intru sa vad asa cam in jur de cat e pretul. si cand intru surpriza. incepe de la 32.000 euro. ca sa inteleg si eu. care sunt dezavantajele (in afara de consum ca e mai mic) de este la pretul acesta? intretinere mai scumpa? cum este bmw seria 7 de il cumperi si la 10.000 euro second, dar la intretinere te rupe? astept raspunsuri.

2 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Dezavantaje... ce sa zic sunt cam multe. Din punctul de vedere al experitilor Evoque este singurul Range Rover facut strict pentru asfalt. Daca ai iesit cu el dupa asfalt l-ai terminat pe viata. Parerea mea este ca nu merita cumpara o masina ca aia. Piesele sunt la pret de Range... toata lumea stie cat de scumpe sunt si consumul pentru dimensiunile lui, motorizare si greutate nu este prea mic ba as putea spune ca este chiar ceva cam mare tinand cont ca este ceva nou care ar trebui facut cu randament mare adica si consum mic. Daca ai bani si iti place modelul, nu te rupe la intretinere dar nici ieftin nu e. Un Seria 7 cum spuneai tu nu te rupe nici ala. Un Audi te termina la intretinere, un Peugeot dar nu BMW fiindca sunt piese scumpe dar rezista jumate din viata ta. Cam asa ceva este si la Range Rover!

| kurinkita a răspuns:

Masina e relativ foarte recent aparuta pe piata. E si Range Rover, deja are si un renume. Designul e facut de Victoria Beckamp (sau cum naiba o cheama pe maimuta respectiva). Inca un motiv sa ajunga la 30.000 de euro. Iar acel pret e un pret chiar mic pentru o astfel de masina.

Cat despre BMW seria 7 la 10. 000E second. Yep. Alea de pe vremea lui Napoleon.