anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Am un prieten k 5 ani mai mare ne-am cunoscut pe net. El este din tim iar eu din cluj.Ne intelegem ft bine si ne iubim dar cum sa facem sa ne intalnim?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cand la unul, cand la altul... Daca vrei ceva de la el iti aduc eu laughing Din Timisoara vin la Cluj (dupa Arat, Oradea si Satu mare). Doar ca trebuie sa mai astepti 4 saptamani happy
Ii vara, eu zic sa profitati sa va intalniti acum.

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pai... tren... face vreo... 6 ore parca, un accelerat... Sau cautati jumatatea drumului si va intalniti acolo.

| alexam a răspuns:

Draga diavolitzo, daca veti vrea chiar sa fiti impreuna, distanta nu e o problema. Alegeti unde sa va stabiliti, sau va stabiliti in cel mai fain loc ce se afla la jum. distantei dintre Cluj si Timisoara! big grin Bafta maxima si iubire! ( daca e sa fie... )

| bubukid a răspuns:

Ori dai tu fuga la el ori vine el la tine laughing...asta daca treaba e serioasa... ori va stabiliti un punct si ba duceti amandoi acolo... succes big grin

| cioko19 a răspuns:

Pai in primul rand. cati ani aveti? :d

Pai sunt 3 modalitati sa va intalniti laughing
1. vine in cluj
2.mergi in timisoara
3.va intalniti la jumatate de drum

big grin

| Andreea_7493 a răspuns:

laughing Sincer, tu te bazezi pe relatiile de pe net? laughing DOAMNE! asa ai putea sa fi cu mii de baieti doar pe net straight face stabiliti unde e jumatatea distantei si intalniti-va dar de iubiireee nici nu se pune vorba laughing cuuum puteti fratilor sa va iubiti daca nici macar nu v-ati vazut in realitate? Poate dar in poze dar sa stii ca uneori realitatea e total diferita de ce vezi tu in poze!
Bafta oricum!

| dyav0litza a răspuns:

Nu ne cumperi si o masina? :->... Oricum mersi pentru raspuns SoftCristi

| Chuck a răspuns:

"cum sa facem sa ne intalnim?" Nu v-ati intalnit pana acum? Daca nu, atunci cum poti sa zici ca va iubiti? Ca sa va intalniti, cred ca se poate urca in tren unul dintre voi, nu amandoi in acelasi timp, si sa mearga in orasul celuilalt. Sau, sa va urcati amandoi in acelasi timp, sa sincronizati vitezele, si sa va intalniti aproximativ pe la jumatatea drumului. N-am alta idee.

| adisoll a răspuns:

Spune-i sa faca ture cu bicicleta sau ceva laughing