| Danut_Popa_1961 a întrebat:

Buna,prieteni.Acum vreo 15 ani am luat un permis cat.A,dar odata cu ultima schimbare nu l-am mai folosit. Vreau sa-l schimb si as dori sa stiu cat costa fisa medicala, daca e la fel ca pentru B sau mai putin.Ati scos careva asa ceva de curand.Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Va raspund eu si va spun la sigur. Fisa medicala pentru A este identica cu cea pentru B. Va duceti la un xerox oarecare si cereti o fisa medicala auto tip A/B. Fisa o puteti face prin cineva-daca cunosteti pe cineva, dar avand in vedere ca dvs nu faceti din nou soala de soferi si nu aveti contact cu vreun instructor, slabe sanse. Unii instructori nu se mai baga la asa ceva. Eu mi-am scos o fisa medicala auto exact acum 3 saptamani. Este de umblat pentru ea si o sa va coste 200-230 de lei in functie de tarifele medicilor. Fisele medicale sunt aceleasi pentru toate categoriile auto deci va costa la fel. Daca va duceti de dimineata in Policlinica, aveti sansa ca intr-o zi sa o terminati. Dar trebuie umblat din usa in usa- majoritatea doctorilor or sa va lase inaintea celorlalti care asteapta la control, pentru dvs nu dureaza asa mult si ar fi culmea ca sa intrati ultimul doar pentru o parafa. Taxele se platesc in cabinetul fiecarui medic sau jos la contabilitate si apoi va duceti cu chitanta la medic. Costa in jur de 30 de lei fiecare consultatie. Eu la psihiatrie am platit 20 de lei, iar la serologia sangelui 15 lei, dar tarifele depind de orasul dvs. Va doresc multa bafta si pentru orice nelamurire va stau la dispozitie, legat d efisa medicala.

6 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Sa inteleg ca nu aveti si B?

| Danut_Popa_1961 explică (pentru viotedy):

Nu.Nu mai am masina, permisul a expirat si nu intentionez sa iau alta.

| olivert1310 a răspuns:

S-ar putea ca unele specialitati sa nu le gasiti in policlinica sau sa nu-i mai prindeti. Majoritatea doctorilor satu pana la ora 12 si apoi pleaca. Sa nu va feriti de clinicile private. Practica aceleasi tarife pentru fisele medicale. Eu jumatate din ele le-am bifat la privat. Dupa ce terminati cu toate controalele, ramane sa va duceti la spitalul principal din orasul dvs si sa-l cautati pe directorul spitalului sau seful de sectie. Ca sa nu va incurcati si sa umblati aiurea, intrebati la informatii in spital, la cine trebuie sa va duceti ca sa inchideti fisa. Este vorba de un medic care analizeaza toate parafele si concluziile medicilor si dau verdictul APT/INAPT pentru a conduce vehicule din categoria respectiva. Duceti-va si cu permisul expirat si cu buletinul. Specificati doamnei/domnului care inchide fisa ca sa noteze pe fisa toate categoriile pe care le detineti, altfel veti avea probleme cu preschimbarea permisului.

| olivert1310 a răspuns:

PS: se plateste si inchiderea de fisa, la casierie in spital, dar este ultima taxa platita. Nu uitati sa aveti schimbat la dvs. Ati pierde mult timp ca sa va duceti sa schimbati banii si apoi sa intrati iar.

| Danut_Popa_1961 explică (pentru olivert1310):

Multumesc mult.Am sa merg mai de dimineata, marti.O zi buna.

| byasocrazy a răspuns:

Danut_Popa_1961,iti recoman sa te duci sa te interesezi singur, sa nu cumva noi sa gresim si sa fi ne mutumit de raspun.