| alinutzu7 a întrebat:

Eu as vrea sa va pun o intrebare.Eu am 11 ani si as vrea sa imi iau un scuter sau un mini atv la tara la bunica mea (salcia)acolo toti din satul acela au un scuter si mai are si unu un mini atv si as vrea si eu sa imi iau unu ca sa ma sa ma deplases si eu mai repede si pentru ca este frumos sa conduci. Nam mai condus niciodata un scuter sau un mini atv, doar odata m-am urcat pe un scuter si era sa cad cu el pentru ca nu stiam sa cotesc! Tatal meu zice ca scuterul multi siau rupt gatul si ca ai putea sa mori cu el daca bagi viteza sau din neatentie, iar despre mini atv zice ca ma lasa dar mai zice ca e scump si nu am bani sa mi-l cumpar.Eu as vrea idei ca sa il fac pe tatal meu sa creada ca nu imi rup asa repede gatullaughing. Si pentru banii de atv eu am 200 ron si mai am un psp 3004 cu toate acesoriile la el si as vrea sa il vand si mias lua cam 600-700 ron. Vreau siteuri pentru cele mai ieftine mini atv deci mini pentru ca atv mari costa enorm si as vrea si siteuri cu scutere dar nu cred ca imi iau scuter ca tata a zis ca sigur nu ma lasa ca vrea sa nu imi rup gatulaughing. Multumesc ofer fundita pentru cel mai apropiat raspuns de intrebarea mea si cel mai detaliat.

Răspuns Câştigător
| XMX_1985 a răspuns:

Cauta pe site-uri precum mobile.ro, sau site-uri unde se gasesc anunturi cu automobile de vanzare.
http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/......17008.html acesta este 250 e, aproximativ 10 mil lei vechi
Succes.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Problema cu banii poti sa o rezolvi, mai usor ori mai greu, dar ce te faci cu varsta? Pentru a conduce pe drumurile publice trebuie sa ai cel putin 16 ani si sa ai un certificat de absolvire a unui curs de legislatie, chiar si pentru moped(vehicul cu 2, 3 ori 4 roti, cu CC mai mica de 50 cmc, viteza mai mica de 45 km/h si puterea mai mica de 4 kw). Asteapta sa mai cresti si pana atunci strangi si banii. Numai bine!

| Minks a răspuns:

E ilegal, nu ai voie sa mergi cu nici-un vehicul (fie el cu 4, fie cu 2) pana la implinirea varstei de 16 ani si dupa absolvirea unui curs de legislatie. E periculos, un scuter e foarte periculos. Mai bine ia-ti o bicicleta si ai rezolvat problema.

| ROZzMania a răspuns:

Ai 11 ani mai asteapta si pune bani ca poate la 17 ani vei avea unu mare.Si apropo candva poate nu mai vei avea chef sa te dai.Nu merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu din astea mici poti afara atestat dacas sub 49 cmc m-am interesat dar doar de la prieteni eu am 14 ani o sa fac acum si vreau sa-mi iau si eu la 15 ceva nu stiu scuter sau atv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sper sa te distrezi daca tiai cumparat deja scuterul sa atv inseamna ca parerea mea nu prea conteaza dar tear putea ajuta. Deci ieu am scuter la tara la bunica si nu prea imi place eu sunt baiat tot de 11 ani si iti recomand un scuter

| DaniTDCI a răspuns:

Scuter,bicicleha tot una ii. desigur ca scuterul ii mai greu. dar si cu bicicleta te poti accidenta. ps: mai stragne bani. si cand nu mai strangi vorbeste cu tatal tau si convinge-l sa puna el restul baniilor