Eu n-am curaj cu loganul, si cu 1300 am! Conteaza in ce stare e masina, drumul, si soferul! Gandeste-te ca acum 30 de ani, mosnegii de acum mergeau cu 140 cu ele pe drumuri asfaltate direct pe pamant, pline de valuri, si mai aveau si cauciucuri cu camere, pline de petece, care bateau ca o roata accidentata binisor. Cu 1300 simti ce faci, ca are suspensia moale, la logan pierzi aderenta spatelui la cea mai mica bruscare, si nu vorbesc din filme, sunt taximetrist pe logan de un an, si de 2 ani am inceput un proiect cu o dacie 1300, tot din '76.
Eu n-am curaj cu loganul, si cu 1300 am! Conteaza in ce stare e masina, drumul, si soferul! Gandeste-te ca acum 30 de ani, mosnegii de acum mergeau cu 140 cu ele pe drumuri asfaltate direct pe pamant, pline de valuri, si mai aveau si cauciucuri cu camere, pline de petece, care bateau ca o roata accidentata binisor. Cu 1300 simti ce faci, ca are suspensia moale, la logan pierzi aderenta spatelui la cea mai mica bruscare, si nu vorbesc din filme, sunt taximetrist pe logan de un an, si de 2 ani am inceput un proiect cu o dacie 1300, tot din '76.
Probabil a rezolvat taica-tu problema, poate masina e data la fier vechi. Dar din cablu nu prea cred ca putea fi problema. Este un arc ce vine de pe contraaripa pana pe carburator, care trage cablul spre pozitia relanti. Cel mai probabil, ala a sarit.
Daca tu spui la caruta aia din '76 impecabila mai terminat. Du-ti bai bunica la fier vechi ca acolo ii e locul, intr-o zi ai sa ramaii doar cu volanul in mana.
Pentru piese auto in Galati si Braila, cred ca asta e cea mai buna solutie: http://www.universal-aurora.ro/rom/_index.htm E vorba de Bosch Car Service, numele e deja garantia calitatii.
Asta nu neaparat pentru Dacia minune - care nu sunt deloc convins ca exista - ci pentru oameni cu probleme mai reale sau mai credibile, la masina.
La orice magazin de piese auto. cablul de acceleratie e la fel si la 1.3 si la 1.4
Visit my blog!
http://useful4you.blogspot.com
Nu m-am interesat si nu sunt la fel cele de 1.4 sunt mai groase
Nu exista asa ceva sa mergi cu 130km/h si o masina nu este impecabila nici cand este noua. Poate este foarte bine intretinuta(asta daca masina chiar exista in realitate).Se poate sa fie inventie vreunui copil de 9-10 ani.